Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Да, за голямо съжаление, моят опит показва същото. Всички жени са изключително меркантилни. Тяхното желание за секс, за нежност, ласки и т.н. зависят от властта и парите които могат да получат от вас. Аз съм семеен и съм го изпитал всичко това многократно за съпругата ми, както и с други чрез които съм търсил утеха. Може да сме се карали жестоко, така както в обикновенна ситуация 1-2 седмици не си говорим, но излезне ли възможност за власт и пари, всички сръдни изчезват, тя се изкъпва, напарвфюмира и вече е подмокрена като Ниагарския водопад. За да си оправя самучувствието, започнах да ходя с други жени и установих, че с мен правят пълна програма без никакви изключения, още от първия път, много им харесва и много се кефят. Когато ги попитам дали правят същото с приятеля си или със съпруга си, те много категорично казват, че това е абсурд - "В никакъв случай". Как може една жена да прави пълна програма (вагинално, анално, орално и т.н.) с любовниците си, а на най-близкия си човек да отказва и да се прави на света вода ненапита. Такива са жените. Само лъжат, мамят и търсят изгода.
Анонимен коментира:
Знаеш ли, че мъжете сме много лесни. Навремето се учудвах, как не до там красиви момичета имат постоянно опашки от момчета зад себе си. При мъжете нагона е много силен и това е определящото. Ако излъчваш сексапилност и си уверена в себе си, вярвай, че и около теб ще има опашка от момчета. Знаеш ли колко пъти съм познавал, за някой мой приятел, познат или роднина, че първата жена която прави секс с него ще го върже и ще станат семейство. Е, ако имаш хубаво тяло, хубави крака и дупе, хубаво лице ще ти е по-лесно, но това не значи, че ще имаш успехи, ако не излъчваш сексапил и не си уверена в себе си.
Анонимен коментира:
Бъди човек, след това жена. Бъдете приятели и след това любовници. Ако искаш да не съжаляваш до края на живота си, имай достойнство и го накарай да те уважава и зачита. От това което обаче си написала, не мисля, че това ще се случи. Този тип хора имат нужда от дълбока трансформация, която да ги разтърси много сериозно, за да могат да уважават другите. Той със сигурност има любовници.