Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Всички, само за дупето ли разбрахте? Отиди на лекар, щом има кръв може и хемороиди да имаш или нещо друго.
Анонимен коментира:
Това е тинейджър! Нормално е да има и тежки случаи на тази възраст, а ти точно я описа! Спокойно и майка ми все си мислеше,че я мразя като се скараме! Тя не го мисли, просто е от озлобеният вид тинейджъри! Ще мине, трябва да се заредиш с търпение! Не й обръщай внимание на думите, само я пази да не залитне към нещо лошо!
Анонимен коментира:
Да не обичаш детето си е едно, ама да му кажеш, че не е трябвало да се ражда?!!!! Горе главата, а те двете да си ги трошат в стената! Гледай си живота, радвай се на младостта!Щом работиш, събирай си пари, изучи се и един ден ще разбереш ,че всичко се е подредило!
Анонимен коментира:
От разказа ти си предствих 18 годишно момиче, принуждавано да работи! Всеки я бил пошляпван, ама ти си на 27! Вземи живота си в ръце! В България е трудно да си намериш работа мечта,но без нея сме загинали! Нормално е да те карат да работиш!Един ден като си отидат как ще се оправяш с живота? Опитват се да те научат, дори и да са леко шашави!Много на вътре си приела някой неща,но няма перфектни семейства! Като не ти харесва - дим да те няма... или си хващаш чичко паричко да те гледа или отиваш на работа (шанс)!
Анонимен коментира:
Хората трябва да си помагат! Особено щом тя търси помощта,а никой друг не й помага,мисля,че това което правите за нея е достойно!Лошото е ,че рискувате здравето си и това на семейството си!
Анонимен коментира:
Мъжът ми е с 1 см. по-висок от мен.В началото и аз се комплексирах,но с времето спря да ми пука! Никой вече незабелязва такива неща. Дори и на сватбата ни бях с високи обувки!Щом се обичате и мислите за нещо сериозно ръста няма значение- важно е да сте щастливи!
Анонимен коментира:
И тук ще има сигурно такива коментари, но това не ме засяга. Прочетох доста такива разкази на други хора,които не се страхуват от мнението на останалите и просто са споделили.Аз реших да пиша тук, защото знам,че има и други като мен, на които никой не вярва.Четете и си мислете каквото искате,но да знаете,че не сте единствените със странни случки.
Анонимен коментира:
Мисли си как печелиш от тотото и пусни тото :)
Анонимен коментира:
Я и ти ли живееш в България? Това твое чувство го носят над 50% от българите, а още повече са в тази ситуация! Приятелите се разделят, озлобени от немотията, работата е за пари колкото да преживяваш. Колкото до мъжа, ще дойде друг ,по-добър и тогава ще се чудиш как изобщо си си помисляла за такова нещо!
Анонимен коментира:
Важното е ,че можеш да забременееш!Не се отказвай и не падай духом! Следващият път ще е успешен! Стискам палци :)