Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
И според мен си много объркана ! Имаш нужда наистина да останеш сама и да осмислиш ситуацията защото се държиш наистина като много малко нерешително момиченце и постъпваш изключително грубо... помисли , постави се на мястото на момчетата , погледни го от тяхна страна , после се върни в главата ти и е време да вземеш решение защото стигнеш ли до сватби , деца и семейство , най-наранената ще си ти ! А още повече , че ще имаш страхотни главоболия на главата си заради самата теб ... помисли наистина от какво имаш нужда и какво наистина искаш в този живот ... не се предавай толкова лесно , избрала си най лесния път ... Желая ти късмет и успех ... дано от всички Ти да не бъдеш наранената защото все 1 от 3 ще бъде :) Успех
Анонимен коментира:
Не за друго , хората са казали "любовта е сляпа" Когато обичаш - вярваш :) Щом не вярваш - не обичаш а е просто един навик :)
Анонимен коментира:
Аз ще ти кажа едно,аз съм на 21 години ! Преживях подобна ситуация ! Това , че си простила те прави силен човек ! Точно това трябва да те накара да си вдигнеш главата и да го подминаваш с огромна и усмивка и "здравей" . Не го обичаш,повярвай ми ! Просто факта , че не си била оценена , те прави нещастна и празна ! Погледни се в огледалото ,момиче ! Казвай си всеки ден "колко хубав ден" и се усмихвай . Мотивирай се ! Започни да излизаш , започни да се грижиш повече за себе си , за да почувстваш красотата си ! Това момче , просто е един простак , неосъзнат , човек който ти след време ще гледаш от високо ! Повярвай ми и ако направиш това което ти пиша , ще видиш , наистина след време само ще си задаваш въпроса "защо му отделих толкова много внимание ". Обърни внимание на себе си , върху външността си , върху обучението си . И нещата ще потръгнат ! Успех ти желая и много усмивки !
Анонимен коментира:
Според мен - трябва да заведете дело срещу тази жена - биологичната майка на детето , Така направи моята....бях на 10 и от социалните служби 10000 пъти идваха у нас . За да разберат какви условия МИ предоставя жилището на мен , също така и при баща ми бяха , но винаги при такива обстоятелства и съда и социалните служби взимат решение на базата от думите на детето !!!! Аз бях на 10 години , 2 пъти съм ходила в съда и в социалните служби и тропах с крачета,че искам мама и повече да не ме питат ! И така и стана ! Просто е важно, ти която не си му биологична майка ,да покажеш , че това теб не те притеснява и че можеш дадеш нужните условия и усилия да порасне това дете ! Много лошо впечатление би направила ако ти поемаш инициативата за разговор и за разрешение на проблема пред който и да е органи на реда ! Поговори с твоя приятел и вземете правилното решение! Само и единствено бих ви помолила да споделяте всичко с това дете,то винаги да е наясно за вашите отношения по между ви , и отношенията на баща му спрямо биологичната му майка...и ако се стигне до съд , не падайте духом а се изправете с пълна сила пред проблема , защото не бива едно невръстно дете да вижда най-силните и големи хора в живота му , да се предават и да изпадат в дупки ! Защото при мен така се получи ! Надявам се , че с малкото информация съм помогнала ! Успех и дано всичко се нареди !
Анонимен коментира:
"Законът гласи, че ако не мислиш за някого, той също не мисли за тебе." , как така , това означава,че щом ти обичаш някого и той те обича - малко или много ? Как да го разбирам това?