Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Знаеш ли, според мен ти знаеш какво да направиш, но просто те е страх да не сгрешиш. Щом сега в теб съществува колебание при най-малкото изпитание, което ти поставя живота, представяш ли си как ще се чувстваш след време, когато вече имаш и деца, например? Ние можем да ти дадем хиляди съвети и причини поради, които ще се оправят или няма да се оправят нещата. Ала изборът е твой, ти трябва да решиш какво наистина желаеш. Седни, помисли си и си дай равносметка. Ако смяташ, че няма да си щастлива омъжвайки се за този човек, по-добре да му кажеш истината, да му дадеш шанс и той да открие това, което търси в живота, не бива да бъдем егоисти в стремежите си. Бъдещият ти мъж вероятно ще бъде обиден, наранен и така нататък, но повярвай ми, всеки заслужава да знае истината! Това му дължиш поне, да му кажеш истината, тя ще излезе наяве, бъди сигурна в това, всяка истина излиза рано или късно наяве, само че е по-добре да я научи от теб, ти да му я кажеш, а не да я чуе случайно, тогава боли още повече, тогава обидата е още по-голяма. Направи своя избор, избери това, което чувстваш че ти желаеш, а не това което ти казват другите, не се влияй от близките, приялите, познатите, защото те няма да живеят твоя живот, ти ще си го сърбаш, както си си го надробила. Желая ти успех, и дано направиш правилният избор.
Анонимен коментира:
баба-яга, според теб трябва да се забавлява с гаджето на приятелката си ли? Много повърхностно мислене.
Анонимен коментира:
Момичето иска съвет, а вие й се предлагате. Ей, няма отърване.
Анонимен коментира:
И аз бях така, но с течението на времето започнах да се занимавам с нови неща, неща, които не всеки разбираше. Неща, които на мен са ми интересни. Открих отговорите на въпросите, които ме мъчеха! Мисълта, насочи се към нея. Поостани сама, замисли се над всичко, подреди мислите си и поеми към нови предизвикателства. Всички ние сме родени с цел, иначе нямаше да сме на този свят. И ти имаш цел, важна си колкото една Вселена. :)
Анонимен коментира:
Ти си пълнолетна и майка ти по никакъв начин не може да те принуди да правиш каквото и да е. Опитай се да поговориш с нея. Ако не се получи, просто обмисли варианта да се изнесеш от този дом.
Анонимен коментира:
И при мен беше същата ситуация, отначало ме търсеше, не можеше да диша без мен един вид, въпреки, че бяхме само приятели, аз го харесвах и той го знаеше, но с времето прогресивно започна да се отдалечава от мен, нищо, че повтаряше, че всичко е наред и че няма да ме остави като приятелка, но стана, спря да ми пише, да ме търси, в последствие разбрах, че си имал приятелка от известно време, но не ми е казал, а тогава исках да го науча от него, не от някакъв случаен човек, ядосах се и го блокирах отвсякъде без обяснение, той не го е и искал, не му пукаше. Явно се възползваше от мен за да ти запълва дупките в свободното време. Както и от помощта ми, но мисълта ми е, гледай напред и ако на него му пука, рано или късно ще те потърси сам, няма смисъл да се занимаваш. Мъже под път и над път, за съжаление за повечето не мога да кажа, че са "мъже". Успех.
Анонимен коментира:
Детето ще порасне един ден, ако искаш да живее в тази среда, стой. :)
Анонимен коментира:
Аз имам много често срещан проблем, с който се борих по какви ли начини, но гинеколога ми каза, че с каквито и хапчета да се тъпча и дори да се оправи за 2-3-4-5 месеца, няма да се оправи докато не родя. Било на хормонална основа, та мисълта ми е, че ми идва няколко месеца много точно, след това го няма 1-2 месеца или повече, без да съм бременна, така, че не се притеснявай. :)
Анонимен коментира:
Не мога да кажа същото, имах връзка, вярно с лош край, но след 9 месеца все още го обичам сякаш беше вчера, нищо, че не съм го виждала от толкова време, друг е въпроса дали вие двамата ще успеете да запазите чувството!