Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Благодаря ви мили хора,че ми помогнахте да се осъзная и да им бия шута на двамата.Имам чантичка с документи и кредитни карти за над хиляда лева и още други несметни богатства.Превзех му кораба на абордаж благодарение на моите братлета слепите от Люлин.Айде със здраве
Анонимен коментира:
Ейййй писнало ми е цял живот от ОСВОБОДЕНИ момиченца с малко м.За каква се мислиш ти ? Знаеш ли през какъв ад минах последните месеци ? Няма нужда някаква си освободена да ми дава акъл.Нито си ми на годините,нито си ми на чикийте.Айде със здраве,че да не използвам по-грозни епитети за такива като тебе.
Анонимен коментира:
Еиии момиченцееее.Не мога да повярвам какви глупости съм принуден да чета.Ти не си с целия си.Какво безумие.Толкова си безочлива и пошла.Целия ти живот е фалш.Едно време такива като теб са ги убиваха с камъни на площада.Извинете ме за грубия език,но това минава всякакви морални и етични граници.Ти си една лека и похотлива женица с малко ж.Искаш само да си обградена от мъже и ласки.Ти не си дете.Дете е дъщеря ми.Тя търси внимание,защото е малка и не разбира от нищо.Ти си голяма и уж независима жена,а в същото време си една мижитурка с главно М.Толкова си елементарна и прозрачна,че няма накъде повече.Спирам да пиша,защото почнах да се изнервям.За какво ти е мъжът ти до теб,като може да си имаш мъже пред и зад теб.Фактът,че не си разбрала брачния обет,в който си се врекла във вярност и любов докато смъртта ви раздели,ме кара да се замислям и да се разкайвам,че има хора като теб.Това за теб явно е просто една безпардонщина.Лека ден и се оправяй никаквице :)
Анонимен коментира:
Момиче,ти не си наред.Незнам как си брала този срам и позор.Той те е опозорил пред цялото заведение,а ти се колебаеш дали да му простиш.Немога да те разбера.Не бих простил такова унижение и срам.Това не е човешко.Приятелят ти е животно... изверг.Аз от дядо ми знам,че момиче и с цвете не се удря,камоли да и удариш плесица.Няма нищо лошо в това да пееш по кръчми и ресторанти.По моето време това си беше доста елитна работа.Не се занимавай с такива мъже.Щом веднъж го е направил,ще го направи и втори път.Сигурен съм,че има проблеми с алкохола,а недай си Боже да е алкохолик.Познавам много такива случай.Никой един от тях не завършва с щастлив край.Прекрати всичко сега.Втория път когато ти посегне може да е фатален.Пияния мъж не знае какво прави.Представи си да те пребие като мръсно куче и това ще ти остане травма за цял живот.Край на певческата ти кариера,и край на юристките ти амбиции.Сложи край на всичко на секундата МОМИЧЕ.Вземи се в ръце и си намери свястно мъжленце.Това е от мен.Дано съм бил полезен.Лек и успешен ден :)
Анонимен коментира:
Момиче, ти с целия ли си ? Не виждаш ли колко смешно изглежда това ? Толкова унизена и омърсена, и продължаваш с това безумие ? Боже прекрати тези мъки! НАИВНИЦА НА ГОДИНАТА !
Анонимен коментира:
Момиче, ти с целия ли си ? Не виждаш ли колко смешно изглежда това ? Толкова унизена и омърсена, и продължаваш с това безумие ? Боже прекрати тези мъки! НАИВНИЦА НА ГОДИНАТА !