Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
На моменти имам чувството, че чета своята история. До преди известно време бях в същата ситуация. Това, което аз направих, бе да се отдръпна леко, да не го обсебвам и да намеря начин да се забавлявам и без него. Когато един мъж усети, че можеш без него, сам ще те потърси. Явно е свикнал да си му под ръка. Зная, че не е лесно, особено когато имаш проблеми и от друго естество и търсиш подкрепа, а не я намираш, но явно е по - добре да се справиш с тях без негова помощ, за да не използва болката ти срещу теб.
Анонимен коментира:
Бях в подобно положение доста дълго време. Започнах да действам по неговия начин. Правя си планове без него,излизам с приятели, занимавам се с нещо, а когато ме потърси, не отговарям веднага. Не е много лесно, но това му дава да разбере, че той не е най - важното нещо. Ако има постоянство, действа. Мисля, че на един мъж не може да се вмени кой е човекът. Подобен опит го отблъсква. Успех!
Анонимен коментира:
Аз не премълчавам, говоря за това с него. Той твърди, че не съм права, че ме обича .. но във всяка свободна минута мисли какво и на кого да свърши, а не как да правим нещо заедно.