Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
направи нещо спонтанно, направи нещо интересно, радвай се. не превръщай нещата в мания, ще ти донесе само тревоги. бъди себе си. някъде под слънцето е твоето щастие. излез и го намери.
Анонимен коментира:
не го търсиш на точното място. има много момичета, които искат да ти дадат, точно това което търсиш. не спирай.
Анонимен коментира:
аз съм майка на две момчета, като теб. никое момиче не може да ти даде еднозначен отговор на въпроса ти. разбира се, че ще се пробваш. разбира се, че ще използваш различни техники. някъде ще спечелиш, някъде ще загубиш. така ще станеш истински мъж, нали?
Анонимен коментира:
защо да бързаш с решението си? дай си време, но премени нещо във себе си, щом не можеш да промениш него. опитай се да не показваш чувствата си пред него и не ги споделяй с приятели. бъди загадъчна, но мила. виж какво ще се получи. мъжете са ловци и ако ти си открита, интереса намалява.
Анонимен коментира:
раздели мислите от това, на което ставаш свидетел. поведението му към теб и детето, казваш е мило. забрави всичко друго и се радвай на живота. послушай го.
Анонимен коментира:
най-вероятно в главата й живее друг.
Анонимен коментира:
мило момиче, приятелството между жени е нещо, което с времето се променя. две жени в мъжкия свят в който живеем са конкуренция /същото се отнася и за мъжете/, и в даден момент приятелството се променя. това означава следното. твоя живот с един мъж не бива да бъде показван, разказван, обожаван и т.н. тоест приятелството се състои в обсъждане на женски теми, като грижи за външния вид, някоя клюка, женски работи в къщи или професионални. до тук. обожанието, любовта, трепета е само за обекта на твоето внимание. то е само за двама. намери ли се трети всичко се разваля. пази територията си чиста от чужда намеса /включително и родителска, сестринска, братска и т.н./ така всичко ще си дойде на мястото. ще бъдеш щастлива с него, не се съмнявай.
Анонимен коментира:
разликата между мъжа и жената е следната. мъжете в общи линии казват, ако въобще решат да говорят, това което мислят. при жената по-скоро не означава да или обратно. но това по което двете страни си приличат, е че на тази възраст се срамуват от сериозно обвързване. светът на мъжете е доста коварен. помежду си те често се подиграват с близостта си до момичета. да казват, че не им пука е достойна позиция. затова моят съвет е: всяко момче харесва момиче, което е весело, изглеждащо добре, което може да се шегува със себе си, да проявява съчувствие към мъжете и да им влиза в положение. да те харесват мъжете е изкуство, на което трябва да се научиш сега. сигурна съм, че ще намериш верния път.
Анонимен коментира:
според мен, децата имат своя си живот и ако ги набъркаш в своя, ще бъдеш допълнително наранена. така или иначе секса между вас не е вървял. каквато и да е причината, тя няма никакво значение. финансовите проблеми са важни и е много незряло да се подценяват. приеми съжителство между вас като пробен развод, докато изплатите заема. живей с него поделяйки отговорността, за което разбира се трябва да поговорите. ти се погрижи за външния си вид. невъзможно е да няма изход. човек си пречи сам със маниите си. уважавай неговите решения и го помоли да разрешите финансовия проблем, като през това време разговаряйте без да го нараняваш. една жена отвън не може да ви попречи да продължите да живеете заедно. когато влезеш във форма и преодолееш слабостите си всичко ще се уреди по най-добрият начин. вярвай във себе си. не бъди истеричка.
Анонимен коментира:
това въобще не е флирт. отишли са твърде далече. не я кани повече в къщи и не се прави на шматка. ясно обясни на своята половинка, че тя повече няма да идва у вас. нямаш нужда от доказателства. нещата са прозрачни. жените често допускат тази грешка да не вярват на интуицията си. но другата жена е конкурент и няма никакво съмнение какво се случва. приятелство за женена жена е преди всичко със половинката й. другото е измама.
Анонимен коментира:
всеки човек е различен, както и неговата съдба. според мен няма правила и всеки случай си е конкретен. лично аз, не бих търсила съвет от друг. за тези неща сърцето знае отговора. съмнението в теб е естествено, но сърцето ти трябва да премери за или против. довери се на интуицията си. за тази цел - книгата Любов на Елиф Шафак, ти дава конкретен отговор за същото.