Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Здравейте, момиче съм. Тъкмо днес за това си мислех, моята приятелка ми сподели, че излиза с 2 момчета и не знае с кой да бъде. И знаете ли кое ми направи впечатление каза ми "избери си една от ръцете ми" беше определила ръцете си с имената на момчетата, след като избрах се оказа, че съм избрала момчето което има по "старомодна кола". И знаете ли каква беше реакцията "неговата кола не е хубава, а другия може да ме разхожда с новата си кола". Аз съм на годините на приятелката ми и се питам как е възможно това!? Мисля,че трябва да ти дойде отвътре, за да избереш някой а не да определяш ръцете си или да гледаш каква кола има.Не мога да си го обясня...
Анонимен коментира:
Аз мисля,че е най-добре да не казваш на никого.Кажеш ли,знай че нищо няма да бъде каквото е сега. Имах връзка с доста по-голям мъж от мен още преди да се беше случило нещо между нас майка ми разбра и ме ограничаваше страшно много, отиде и наговори на мъжа куп глупости и той ме блокира за няколко месеца. Беше ужас,защото бях много влюбена в него а винаги майка се намесваше и ни разделяше. В продължение на няколко години това се повтаряше докато не излъгах майка си, че имам приятел.Тя до някъде се успокои и тогава започнах да излизам с мъжа,който никога не успях да забравя. И така в продължение на много години с него се виждахме тайно, ходехме в непознати градове и там бяхме свободни.
Анонимен коментира:
Здравейте lubovta. Дядо ми почина преди 6 месеца в ръцете ми.До днес ми е много трудно да говоря за него, навсякъде където се обърна го виждам. Бях по-близка с него отколкото с майка и татко. Още не съм изтрила номера от телефона си, навсякъде съм сложила снимки на които сме двамата или със семейството. Усещам в себе си черна "дупка" в душата си, която 6 месеца не мога да я залича.Всеки път, когато мисля за него ( а то е доста често) се усамотявам и прекарвам повече от час в рев. Искрено се надявам по-леко от мен да преживяваш загубата на дядо си! :)