Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Тук , не става въпрос , че имам дете и че съм забременяла на 20.АЗ се радвам ,че имам дете!
Анонимен коментира:
Благодаря за съвета, аз точно това правя :)
Анонимен коментира:
Все още на никого не съм изневерила.
Анонимен коментира:
Кой си ти бе ? Нещо май си объркал жената !
Анонимен коментира:
Оо големия психолог се появи , ок разбрахме вече млъкни не се хаби!!!
Анонимен коментира:
Не съм манекенка и не работя в България , прочети историята ми пак ! И какво от това като остана сама с детето ? Да не би света да се свърши? То и с бащата да живеем заедно , аз пак сама си гледам детето,така че и с него и без него все тая ...
Анонимен коментира:
Благодаря за съвета! Един човек , който да не ме напада .
Анонимен коментира:
ей моля къде съм написала това за кафета , чатове , ходене с кифли и тн ? кой/я си ти да ми казваш аз какво да правя?парите в нашето семейство ако мога така да го нарека ги изкарвам аз!!!!!! Обичам си детето , не съм го захвърлила !!! а до колкото до бащата той също има задължения към детето , аз това дете не съм си го направила сама!И какво като имам дете на 2 месеца по вашата логика да се затворя в къщи до като не стане на 18 ли?Я си живейте вашия скучен живот и не се месете в чуждия!!!
Анонимен коментира:
Да и с него ако не стане дай тогава с третия още едно и аз да стана като многодетните майки ....
Анонимен коментира:
Да бе от всичко живо що х*й има ще раждам хахах
Анонимен коментира:
Като не съм с бащата казах и ,че сама мога да си го гледам , не ми е в тежест ! Много добре знам какво е да си майка! И какво означава да си от село Лия ?
Анонимен коментира:
Тази пикла на 20 години е чувала за презервативи!И не Съжалявам ,че имам дете .Радвам се ,че родих на 20 (докато съм млада ) а не като завърша университет и когато ми е времето да се реализирам аз да бутам колички!!! Имам доста добър доход за БГ да си изгледам и дам всичко на детето,дори и да не живея с бащата ! Тук в тази история не става въпрос за детето, а за самата мен , но ... в този окаян свят, в който сте свикнали да живеете е по-добре да обиждате и да обвинявате вместо да се поставите на мястото на отсрещния!!!
Анонимен коментира:
Морал :Моля не обиждайте!!! Кой е казал ,че ще си оставя детето в дом?Вие не сте наред!
Анонимен коментира:
В нашия случай е невъзможно той или го няма или е с приятели , снощи даже не се прибра..
Анонимен коментира:
В другата история писах ако не си видял/а , че той не ми обръща внимание , вие какво искате цял живот да си седя сама ли?Той като не се грижи за мен много ясно , че ще погледна друг !
Анонимен коментира:
Моята история е доста сходна с твоята , дори да не кажа същата и аз ги имах тези приятелки, и аз почнах с 1-2 и накрая с 2 кутии .Аз пробвах всичко лепенки,прахчета , дъвки и още куб измишльотини измислени в 21 век.Но нищо не помага , по някога имам чувството ,че пуша по навик,но ако нямам цигара откачам!Дори не мога да ги намаля ... Аз също съм студент и почти всички джобни ми отиват за цигари . Според мен всичко е в главите ни , предполагам ,че като не мислиш за цигари -не ти се пуши .Моя съвет е няколко дни да се усамотиш или пък да излизаш с хора който не пушат :)
Анонимен коментира:
Не съм избързала с нищо,аз родих на 20 и ще си изгледам детето, докато съм още млада, а не като стана на 30 тъкмо завършила университет и вместо тогава да работя и да се реализирам аз да бутам количка!''Прави ми впечатление, че наистина повечето проблеми в историите започват винаги когато деца решат да се правят на възрастни'' - Не съм дете , не мама и тати ме издържат като повечето ми връстници! Аз работя и имам доста добри доходи за тия времена , така че и с бащата и без него ще се справя!
Анонимен коментира:
Нито съм глупава нито съм надменна!Детето до сега не съм го оставяла ,нито на едната баба, нито на другата! До колкото за моето излизане примерно фитнеса , аз работя като фото модел ако не си възвърна тялото след 2 години като свърши майчинството какво да работя - да стана сервитьорка или пък шивачка и да чакам всеки месец държавната помощ 35 лева , а отделно да работя за 200 лева.То само на детето разходите за месец стигат 400-500 лева . А и от делно съм студентка от някое дърво ли да си набера пари, че да пребиваваме.За американските филми и тн не съм човек ,който да се моля той като не иска да възприема ,аз нищо не мога вече да направя.Да не мислите ,че ще си сложа ‘’расото’’ да чакам и да се моля на чудо !