Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Мъж лъв - това е най-ужасната зодия! Изключителни егоисти, страшно мързеливи, винаги недоволни, много повърхностни и безчувствени. Не могат никога да се задоволят с една жена, опитват се да създават комплекси на всички около тях и да се налагат и за най-дребното! Мразят хората в добро настроение и веднага гледат да им го развалят! Трябва да си благодарен, че изобщо са ти обърнали внимание и да дадеш живота си за тях от благодарност! Изключително стиснати за всички други освен за себе си! Много, много страхливи!
Анонимен коментира:
Пълни глупости! Скорпионите са много готини хора и изобщо не се държат така с половинките си! Човек ревнува, когато обича. Зодия овен изобщо не са егоисти, когато имат силни чувства. Козирог са изключително жертвоготовни към близките си и никога не била поставили каквото и да е пред тях. Рибите биха се усъмнили само при основателна причина, дори да е добре прикрита. А относно стрелецът, аз лично съм стрелец и винаги търся сериозни отношения, обвързването не ме плаши, дори да е обсебващо.
Анонимен коментира:
Тоя си има друга! Даже знаеш, че се занимава с други жени и това не ти пречи... как може?
Анонимен коментира:
Със сигурност ти изневерява и това е причината да те ревнува! Направи някаква проверка и ще се убедиш.
Анонимен коментира:
100% е започнал да ти изневерява и това е причината така изведнъж да те ревнува. Хората се притесняват когато не са верни, че може да се случи на тях самите!