Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
За момиче в 6 клас ми се струваш малко по-развита. Но все пак мисля, че с височина 170см е нормално да си 54кг. Обаче, спри с тази НЕЗДРАВОСЛОВНА храна! Какво е това дюнери, чипсове, сладкиши, пържено, газирано, ЕНЕРГИЙНИ НАПИТКИ?! Знаеш ли колко е вредно това за организма? Сега си в пубертета и ти трябват не газирани напитки, а вода, не чипсове и сладки, а плодове. Ако сега не ти се лепи, то след 2-3 години ще се търкаляш. Недей да се тъпчеш, а потърси в интернет график за разделно хранене. Яж често, но малко и апетитът ще намалее.
Анонимен коментира:
И аз съм на същото мнение, че трябва да поработиш върху правописа си...
Анонимен коментира:
И аз съм отблъсквана от момчетата. Никое момче досега не ми е направило и един комплимент, нито едно момче не ме е погледнало. Ще си намериш някое момче, което ще те обича и оценява такава, каквато си. Остави ги тези от класа ти. Те са толкова слепи заради другите момичета, че не виждат истинското и различното - теб. Не го мисли чак толкова. :)
Анонимен коментира:
Здравей. Имам чувството, че това аз съм го писала... Това момче не те заслужава и не си струва да мислиш за него. Забрави го. Започни да се разсейваш с някакво хоби. След време ще му стане ясно, че е постъпил много грубо и детински.
Анонимен коментира:
Това момче е наистина извратено, яко го тресат хормоните и все още не е пораснало. Недей да си мълчиш. Говори с родителите си, дори и да ти е неудобно. Те ще те разберат, ще те подкрепят и ще направят необходимото.
Анонимен коментира:
Сигурно още не си навлязла в пубертета, затова си слаба. Но пък 54кг на 170см ми се вижда съвсем нормално. В никакъв случай не се тъпчи с дюнери, чипсове и изобщо храни, богати на мазнини и калории. Може сега да не ти се лепи, но после да не съжаляваш. Храни се здравословно! :)