Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Никой не се занимава с мен

Никой не се занимава с мен

Никой не се занимава с мен
Здравейте, аз съм момиче на 17 години и по принцип обожавам до ходя на училище главно заради предметите, но освен часовете има и друго важно нещо - хората с които съм там.

Много зле се чувствам, когато момчетата се закачат или казано на тийн език - се зарибяват с другите момичета - прегръщат ги говорят си с тях постоянно усмихват им се преследват ги постоянно, а с мен се държат по противоположния начин - обиждат ме, гледат ме накриво, едвам чакат да направя и най-малката издънка, за да ме нагрубят. .

не мога да си обясня на какво се дължи държанието им . . обръщам голямо внимание на външния си вид не съм няква мърла. . на фитнес ходя не съм и дебела, държа се изключително добре с тях, въпреки, че те ми отвръщат с голяма злоба сякаш съм им виновна за нещо. .

Много гадно се чувствам и започвам да си внушавам, че никой не ме харесва и че никога няма да си намеря гадже. . Когато вчера един от нашия клас ми каза по време на междучасието пред целия клас - " Много си грозна, кво правиш тука? Махни се от стаята" направо ми се искаше да умра на място, тези думи няма никога да ги забравя. .

Моля ви ако някой има нещо да каже - било то съвет, препоръка нека го сподели, благодаря ви от сърце предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
Нес
Нес
14.02.2016 12:11
И аз бях така .. И все още съм .. Просто трябва да разбереш ,че повечето хора са такива . Води си същия начин на живот и не се променяй . Но гледай да се разбереш с момчетата от класа ти . Никой няма правото да те обижда . Аз примерно седнах и поговорих с тях . Да те са като маймуните и се разсейват постоянно , но в крайна сметка аз продължих да говоря и то взе ,че им влезна в главата . След това изобщо не са ме закачали . Даже с всеки изминал ден аз станах приятелка на момчетата . Така ,че гледай да поговориш с тях , а ако не искат да чуят ги остави . Примири се . Само ,че им обясни , че на никой няма да му е приятно да го обиждат . Остани си себе си и един ден някой ще те забележи - правилния. Баба ми (лека и пръст) ми казваше : Колкото те обиждат , толкова и те харесват . Хубав ден :)
2
0
Ивона
Ивона
16.11.2014 17:16
Не трябва да ти пука. Запомни едно всички са хора. Без значение дебели или слаби са, хубави или грозни, умни или тъпи и т.н. Ако те не го разбират трябва ти да го разбереш, за да ти олекне. Започни да се забавляваш повече, но разграничавай добро от лошо и не стигай до някакви абсурдни неща. В рамките на нормалното за едно 17 годишно момиче - купони, излизане навън, кафета и така нататък. И знай, че някъде съществува някой, който мечтае за усмивката ти. Някой, който те харесва. И не се притеснявай ще намериш сродната си душа все някога. Не бързай за всичко си има време. Правилния човек ще дойде само трябва да си търпелива. И не се опитвай да промениш себе си, промени развлеченията си. Бъди себе си и правилният човек ще те хареса! Горе главата и да не ти пука! :)
3
0
Eli
Eli
07.11.2014 15:54
Благодаря ви много на всички за съветите :)
2
0
sunshine
sunshine
02.11.2014 14:58
И аз съм отблъсквана от момчетата. Никое момче досега не ми е направило и един комплимент, нито едно момче не ме е погледнало. Ще си намериш някое момче, което ще те обича и оценява такава, каквато си. Остави ги тези от класа ти. Те са толкова слепи заради другите момичета, че не виждат истинското и различното - теб. Не го мисли чак толкова. :)
2
0
Мика
Мика
10.10.2014 00:12
Аз съм с подобна история... Но успях да разбера, че е защото не съм като другите пушещи кифли, които се парфюмират всяко междучасие и си слагат пудра, а после ходят по дискотеки и се прибират през нощта...
Не променяй нищо в себе си, не се прави на друг човек. Истината е, че явно тези момчета просто търсят момичета с големи гърди и задник, а за какви са всъщност отвътре не им пука, но иначе после си чешат главите защо тази връзка приключи толкова бързо... Просто чакай, не бързай толкова много, знам че ти се иска да има някой, който да те уважава и прегръща, вместо да те заговаря само когато си се гримирала и т.н. Очевидно не си се сблъскала все още с правилното момче. Тези около теб не са подходящи за теб, дори и да изглеждат красиви, щом не харесват момиче, което е себе си, че и даже ходи на фитнес ( то и аз ходя, но виж, че съм сама :) ), значи не си заслужава да си търсиш подходяща половинка там. Изчакай правилния момент и се радвай на живота. Само защото днешното поколение прави пуши и прави с*кс на 16 годишна възраст, не означава, че и ти трябва да се насочваш натам, мислейки си, че по някакво чудо така ще откриеш невероятен човек. Търси някого, който ще те обича такава каквато си, не такава, каквато изглеждаш. Има и сайтове за запознанства, но незнам дали те са много добра идея... Но и там е пълно със самотни хора... Също така и не позволявай да те обиждат. Щом не те харесват, не бива да се полагаш усилия да те харесват. Не се дръж и капка дружелюбно с тях, ако трябва в краен случай ги удари. Никой няма право да те обижда. И запомни - пълно е със страшно много хора, които са в момента в твоето положение, някои са даже по-зле. Каквото и да правиш, продължи да се усмихваш и не се депресирай.
4
0
yoana
yoana
05.10.2014 00:06
постави ги на мястото им!Покажи им кои са и че не са нищо повече от теб. Такива хора ги има страшно много и човек трябва да се научи да се справя с тях. Горе главата и изобщо да не ти пука от хорското мнение!
2
0
Елза
Елза
30.09.2014 22:09
защото си идеална всичко тие на ред на фитнес тара бара бади малко по отпусната излизай с приятели несе прави на фрацла а бади момиче мйа и мн приятелки нямаш без грешна си имаш добри уценки май дори и неси бягала от часовете за това е така направи нещо с което щеги заинтригуваш не бади кифла
1
2
****
****
01.10.2014 16:59
Мани я тая, елате с песа да се слеем в музата на любовта!


И не ме режи като другите българки, моля те!
0
2
****
****
30.09.2014 17:46
И аз се отказах да се занимавам с теб, Българко! Дано се разберете.
0
1
Ели
Ели
30.09.2014 02:40
Бат Жоро да не пише идиотщини.
А ти защо им се връзваш - чисто пуберски истории - понякога се присмиват на най-готините, понеже са изключителни, а останалите не са. След време ще се смееш на всичко това. С една дума: хич да не ти пука.
5
0
Бат Жоро
Бат Жоро
29.09.2014 12:52
изчукай се с някой и ще станеш вървежна.
0
7

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: