Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Владея английски на много добро ниво. Минлото лято бях на стаж в Испания и всички англичани които идваха ме мислеха за американец :). Но, да. Компютърната Графика си ми е страст. Видео, снимки, обработване и т.н. това е за мен. Но никои не взима стажанти :/. Които съм намирал, никои не ме е викал за интервю до сега.
Анонимен коментира:
А какво да направя тогава? Как да постъпя?
Анонимен коментира:
Ясно. Общо взето да не мисля за нея, да не си въобразявам че ще се върнем заедно. Просто да продължа напред и да си живея живота колкото мога по пълноценно от преди и да и покажа какво е изгубила. Дори да я загубя нея като приятел, не мисля че ще е загуба ако тя позволи да се случи.
Анонимен коментира:
Лъвче, общо взето да забравя за обещанието ми към нея и да продължа напред предполагам имаш предвид :). Дори и да ме търси някой ден отново да не обръщам внимание също предполагам, защото може да ме потърси когато е самотна само и няма друг предполагам :).
Анонимен коментира:
Дани, благодаря за съветите. Знам че си права, но не мога да я забравя поради някаква причина. Не знам изобщо каква е тя. Това че се държи така найстина ме кара да чувствам че нямам шанс и все повече ме привлича, но искам да я забравя и тя мен. Но щом тя не ме е забравила още и аз нея, това какво означава?
Анонимен коментира:
Проблема е че връзката започна от нея. Тя беше тази която искаше само да спи с мен, но аз се влубих в нея и УЖ тя във мен. Когато е била с предишните си приятели тя сама ми каза че пак е спала с други, но приятеля и е знаел и не е възразявал. Това забравих да добавя.