Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не бях влизала скоро тук.Благодаря на всички,които са ми писали.Четох ви внимателно.Имам вяра.И се моля.Киприянови молитви ми е чел духовник.Но към днешна дата все така се мъча с болки.Правиха ми лапароскопска ревизия на корема и се откри жестоко срастване на дебелото черво за горната повърхност на черния дроб.Разкачено е.Всъщност оказва се,че съм пълна със сраствания след двете операции(киста по време на бременността и секцио).Оказва се,че съм склонна към свръх образуване на съединителни тъкани(сраствания).Ще трябва да си нося кръста с болките до живот и да се моля в резултат на срастванията, да не се получат запушвания и преплитане на червата.Но не се предавам.Въпреки болката и страха.Едни невинни детски очи ме държат горе!
Анонимен коментира:
Благодаря на всички ви! От все душа ви желая добро!
Анонимен коментира:
Благодаря Ананимен! Моля се искрено и от сърце всеки ден!
Анонимен коментира:
Благодаря Нели. Надеждата все още ме крепи...
Анонимен коментира:
Благодаря :)) ! Вярата ме крепи! Всеки ден се моля! Но облекчение няма... :( Все пак не съм изгубала вярата си.
Анонимен коментира:
Благодаря за човещината мима и таня! Все ми се иска да вярвам,че всичко това е лошо стечение на обстоятелства...,а не магия,карма...Но хората около мен казват,че толкова кошмари и страдания едно след друго не може да са случайност.
Анонимен коментира:
Благодара ви Моника и Иванова! Със съпруга ми не сме разделени.Той просто се оказа със слаба психика и не издържа да гледа страданията ми.Удобно реши,че си внушавам от стрес и нямам болки. Моята майка е възрастна и болна и няма как да ми помага за бебето.Но ме подкрепя морално и емоционално. Чели са ми в църква Киприянови молитви веднъж.Не знаех,че се прави повече дни.Благодаря! Изпращам добри мисли на всички.
Анонимен коментира:
Прегръщам те, Ванина! Всяка една мила дума,дума за вяра и кураж ме кара поне за кратко да повдигна духа си. Желая ти добро!
Анонимен коментира:
Благодаря ти Ния! Прегръдки и добри пожелания и от мен!
Анонимен коментира:
Благодаря Атанасова! Лекарите са доста объркани.Макар,че кръгът доста се стесни...Очевидно бебчо е поразбутал вътрешните ми органи(аз съм доста фина и малка).Най-вече проблемът е като че ли с дебелото черво.Нямам ден без болки :( Ще се поинтересував за порфирия.Понякога,когато човек сподели се намира ключа към проблема...
Анонимен коментира:
Миличка,няма виновни.Тези неща се случват.Ние също загубихме първата си рожба.Боли!Знам! Потърси го,поговорете.Ще си създадете друга рожба. Такава любов не бива да се затрива.
Анонимен коментира:
Благодаря ви Галя и Елиа! Стоплихте ми душата!
Анонимен коментира:
Благодаря Радост! Ти наистина носиш радост :) Преди време не бих си и помислила да споделя(дори и анонимно) болките и проблемите си на всеосмотрение. Но явно самотата и отчаянието са ми дошли в повече. Искрено ти желая добро!
Анонимен коментира:
Ех,Христина...що за злоба и грубост...? Това е сайт където всеки застава с открита душа,споделя историята си,за да получи подкрепа.Защото вероятно не я получава в реалния си живот.Това,че човек споделя мъката си не го прави "лигла"/лигльо.Съжалявам за тежката ти бременност и преживяното отношение на мъжа ти.Но това не ти дава право на злоба и грубост към другите. Важното е,че имаме живи и здрави рожбички! Trayana,благодаря за милите съвети.Аз също съм се насочила към ирис диагностика.Не висля,че на другите всичко им е мед и масло.Живота е едно трудно място за живеене.Но нали затова сме хора да се подкрепяме.Аз самата също пиша и подкрепям други хора в техните болки и тревоги.Както и в реалния живот мога ли-удрям нежно и силно рамо на приятели,близки. Желая добро!
Анонимен коментира:
Благодаря Natali ! Единствено невръстната ми рожба ме крепи да не полудея съвсем. Всекидневно се гърча в болки.А дори нямам вече право на лекарсща помощ и изследвания.Съпругът ми отказва да гледа бебенцето за час два.Нямало как да излезне от работа...,а в същото време всеки ден чувам как излизал в работно време да пие кафе с приятел,или да свърши туй онуй...Нямам баби наоколо.И двете са в провинцията.
Анонимен коментира:
Благодаря Хенри! Отдала съм се на майчинството изцяло,гледам рожбата си с много любов и грижи.Но всекидневните болки и неразположения ме съсипват.Вече не знам към какъв специалист да се обърна... От София съм.Споменал си,че би могъл да препоръчаш.Може и на лични съобщения. Желая добро!
Анонимен коментира:
Благодаря ви Бени и Маги! Нека Господ ви дари с добро за милите ви души!
Анонимен коментира:
Благодаря за коментара нахалитет.