Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Загубих детето и се разделихме

Загубих детето и се разделихме

Загубих детето и се разделихме
Здравейте моята история е за една прекрасна любов, но с много тъжен край за двамата. Всичко започна в невръстните ми години бях едва на 15 когато се срещнах за първи път с моето момче. Не съм си и помисляла, че може да се получи нещо между нас, но уви месеци по-късно дойдоха с брат ми на море и някак си нещо пламна между двама ни. Върнахме се от море и всичко беше повече от прекрасно.

Четири месеца по късно замина в чужбина за известно време. Чувахме се всеки ден, когато излязохме ваканция веднага заминах при него бях много щастлива да го видя, но дойде и деня в който трябваше да се завърна в България. Година по-късно той се върна дори не мога да опиша как се чувствах, бяхме постоянно заедно завърших училище и заживяхме заедно и така до днес 5 години по късно.

В един прекрасен ден разбрах, че съм бременна от мъжа, който обичам ужасно много и двамата бяхме много щастливи, че семейството ще се увеличи. Пет месеца по-късно дойде най черният ден в живота ни загубихме нашата рожба и светът ни се преобърна. . . . .

Започнахме да се виним един друг за случилото се. Скандали, спорове и изведнъж КРАЙ. Разделихме се въпреки всичко и двамата се обичаме многократно си го доказвахме, но много ни се събра на веднъж. Не знам как да продължа живота си без него. . . как да продължа без той да ме подкрепя не знам какво да правя? !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Звиран
Звиран
17.01.2016 20:57
Това е най-голямата мизерия на света. Мога само да ти пожелая сила.
1
0
Натали
Натали
28.04.2015 16:20
Щом като в нещастието не сте сплотени,това не може да е истинска любов.Значи,когато всичко е ОК,се обичаме?Да,но и за добро и за лошо ти е нужно другарче и подкрепа.А лошите неща са повече и ако тогава няма разбирателство,няма и любов!
11
0
Cvetomira
Cvetomira
04.03.2015 13:35
Съжалявам за случилото ви се нещастие! Но трябва да го преодолеете заедно, защото именно в тежките моменти и предизвикателства се вижда дали хората са един за друг и дали могат да споделят живота си заедно. Лесно е да се обичате, когато сте щастливи, но когато животът сякаш се срутва върху главата ти, тогава са истинските доказателства. Разбира се, не знам подробности за отношенията и историята ви, но ако истински се обичате, ще намерите път един към друг, дори и да не стане веднага.
12
0
Милен
Милен
02.03.2015 20:57
Това може да е знак,че двамата не са един за друг.Дано не е прозвучало гадно.
5
9
Georgia
Georgia
28.02.2015 11:18
Миличка,няма виновни.Тези неща се случват.Ние също загубихме първата си рожба.Боли!Знам!
Потърси го,поговорете.Ще си създадете друга рожба.
Такава любов не бива да се затрива.
13
1
ФорматА3
ФорматА3
27.02.2015 14:10
Причините да се случи такова нещастие са адски много. И със сигурност е голям шок и голяма мъка за една майка, както и за един баща. Глупаво е било да се обвинявате един друг. Истината е, че много жени губят децата си. Едва ли двамата сте си дали сметка, че понякога живота поставя двама души пред много тежки изпитания и ако не сте заедно - няма как. Просто трябва да си изясните ситуацията и реално да осъзнаете, че случилото се е част от живота ви и колкото и да ви е тежко - такива са обстоятелствата. Да, понякога е трудно да загърбиш такъв момент от живота си, но ако помислите реално, има хиляди двойки, които са изживяли това. Моята майка е загубила 2 деца, но има мен и брат ми. И тя е преживяла този ад. Познавам и много други жени, които са минали през това. Просто така се е случило и няма какво да направите, освен да продължите напред. Но трябва да си изясните този факт и да се опитате да разберете, че се случват постоянно тези неща и не сте единствените.
13
2

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 5
50
43
31
21
10
Дай твоята оценка: