Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Ами като той не иска, друг ще иска. Докато един те пренебрегва, друг би могъл да даде живота си за теб, просто го намери и ще видиш разликата. Ако един мъж наистина те обича и смята, че ти си жената за него, в един момент ще поиска да се ожените. А щом не е така, значи не е човекът за теб. И все пак ти сама си решаваш живата. Щом дори не живеете заедно за какво говорим?! Докога ще чакаш, докато ти станеш на 40 ли?
Анонимен коментира:
Съжалявам за случилото ви се нещастие! Но трябва да го преодолеете заедно, защото именно в тежките моменти и предизвикателства се вижда дали хората са един за друг и дали могат да споделят живота си заедно. Лесно е да се обичате, когато сте щастливи, но когато животът сякаш се срутва върху главата ти, тогава са истинските доказателства. Разбира се, не знам подробности за отношенията и историята ви, но ако истински се обичате, ще намерите път един към друг, дори и да не стане веднага.
Анонимен коментира:
Здравей, Димитър. Все едно слушам себе си, когато чета думите ти. Аз мечтая за същото, за истинската любов и за семейство, както казваш това са едни от най- важните неща. Но за съжаление и аз понасям само разочарования. Чудя се къде са мъжете като теб, които искат да направят едно момиче щастливо?! Много бих искала да срещна някога такъв човек и се надявам да се случи. И продължавам да вярвам, вярвай и ти, че ще я срещнеш. :)
Анонимен коментира:
Здравей, ioannidis, ето, че е мой ред да отговоря. :) Първо коментарът на дамата е не само злобен, но и просташки, хубаво е, че не обръщаш внимание на такива глупости. Ти ме посъветва да сменя средата, но по историята ти съдя, че ако си опитвал да следваш собствения си съвет, си разбрал, че не е толкова лесно и не винаги това е решението. Аз не харесвам, както каза "нацепеняци" или подобни, не съм толкова повърхностна, че само външният вид да е важен за мен. Още повече, че всеки човек си има кусури, както във външността, така и в характера. Аз самата съвсем не съм перфектна, за да търся перфектност. Иначе и аз се питам защо много хора намират любовта и на моята възраст, 26 г., вече имат семейства. Явно е въпрос на късмет. Така или иначе, освен вяра друго не ни остава. Пожелавам ти късмет и скоро да срещнеш подходящо момиче, с което да изживееш незабравими моменти. :)
Анонимен коментира:
Боже, колко негативни коментари, ужас. Харесвам само този на "Живота е твой и само един", трябва да има повече толерантност между хората. Освен това животът наистина си е твой и само ти би трябвало да взимаш решенията в него. Да, малка си още, за да решаваш бъдещето си, така че просто мисли с главата си и недей да избързваш по отношение на по- сериозни стъпки. Наистина, ако родителите ти виждат, че си щастлива в един момент могат и да го приемат, но определено ще им трябва доста време. Аз също имах връзка с циганин. Бяхме заедно 3 години, но накрая се разделихме, той продължава да ме търси, но просто вече няма смисъл, дори и да остава още някаква искра. И основният проблем беше майка ми и нейното неодобрение, и на цялото семейство като цяло. Надявам се ти да не стигнеш до подобен избор или любовта, или родителите, но просто от теб зависи. Аз избрах родителите си и се научих да живея без любовта си. Е, и той доста помогна, имахме много проблеми и просто уби любовта ми, но нещо винаги остава, когато обичаш истински. Все пак те съветвам да дадеш време на всички, и на вас двамата, и на родителите си да свикнат, ако решиш да им кажеш. И недей да се тормозиш за неща, които само времето решава. Успех. :)