Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Благодаря ти, много мотивиращ съвет ;)
Анонимен коментира:
Благодаря много, за мненията Ви :)
Анонимен коментира:
Здравейте Русалка :) ,имейла ми е liq543211 Добавете @ и абвто. Приятен ден!
Анонимен коментира:
Здравейте отново :) Благодаря изключително много за мненията Ви.Чудя се защо ,след като според мен има приятелка и не му липсват и други ухажорки,също така и секс,защо ме търси и то за секс уж,и аз уж така го играя.Вечерта не беше последна видяхме се отново, след това пак си писахме, всяко негово второ изречение е "кога ще дойдеш" а всяко мое второ е не мога днес или. Сега и може би друг ден.....искаше да ми покаже нещо на компютъра си и аз му казах прати ми го тук, той : трябва на живо,ела! Не отидох ест, след време му казах ок може за малко, той пък ми каза ,че нищо не се знае за по късно и ей така си играем на котка и мишка не ми беше писал няколко дни, и аз на инат не бях, няма да му се моля ест, но, след време ми писа: как си какво пр ... Благодаря, че отделихме време да прочетете моят разказ. :)
Анонимен коментира:
незнам ,как да ти пиша на ЛС
Анонимен коментира:
Учител по български...хаха, моля Ви , благодаря за мнението,но коментара Ви е твърде неоснователен!Тук споделих история,очаквам съвети хора,които, които ще ме разберат,умни, широко-скроени хора,със или без опит,изпадали в подобна ситуация,които да ми отговорят на въпроса,след като Вие не можете, или нямате желание,ще Ви помоля просто да задържите мнението си и подигравките! Всичко добро!
Анонимен коментира:
Благодаря, не разбрах къде да ти пиша?
Анонимен коментира:
Благодаря ти "momi4eto" ..!
Анонимен коментира:
Благодаря за отделеното време и съветите :) ! Чудя се няма ли някой от Варна..със подобни проблеми?
Анонимен коментира:
Бих..ако изобщо ме допусне до себе си..
Анонимен коментира:
на 24 г.....остави го за известно време..а по принцип опитай ..на 24 години се хабиш за някой който те мотае и не струва не е за теб....!
Анонимен коментира:
До месец ,два ще ти мине не се депресирай,всички сме минали през това.Напук на всичко,само не показвай какво чувстваш!..Ако трябва се преструвай, бъди усмихната,весела и красива нека те гледа отстрани и да разбере какво е изпуснал..да иска да те има но да неможе! Не скланяй глава рано или късно ще го забравиш,уверявам те че има в пъти по добри от него, след време ще се чудиш какво си му харесала ;) и честно казано така като чета,грам не си струва ! Успех !