Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Извиках го вкъщи и говориха с майка ми. Скараха се, после извикаха и мен и аз да разкажа моята версия. Най-унизителното нещо, което ми се е налагало да правя. Искаше да говори с мен насаме, но мама не му позволи. Дори и пред нея твърди, че ме обича. Разбраха се той да разкаже всичко на жена си, а майка ми да се погрижи за баща ми. Обеща повече да не идва в училище и вкъщи, иначе го чака съд, а никой от нас не го иска. Вечерта ми звъня няколко пъти, но аз не му вдигнах и той ми изпрати едно дълго съобщение, което пишеше, че ме обича и че съм го накарала да се чувства жив и специален отново, нищо че нещата се объркаха. Сега вече и жена му и синът му знаят. Синът му дори ми написа злобно съобщение във фейсбук, че вече разбрал защо не му обръщам внимание.. баща му ме е чукал. Не знам какво си мислех като започнах всичко, но наистина имам чувства към него, но поведението му след това ме плашеше. Ако не беше идвал вкъщи и в училище, никога нямаше да кажа на майка ми. Сега остана тя да съобщи на баща ми и да видим какво ще се случва. Не мога си представя какво ще направи. Чувствам се ужасно. Едва на 17 съм, а вече успях да разваля едно семейство и да разочаровам моето собствено. Никога няма да мога да ги погледна в очите.
Анонимен коментира:
Говорих с мама и се опитах да спестя подробности, като и казах, че той ме притеснява, но тя се усети и почна да ме разпитва защо и много ми се ядосана. Сега съм наказана да не излизам и няма дори на училище да отида. Тя утре няма да ходи на работа и ми каза да го извикам през деня вкъщи, за да говорят без баща ми да знае.Сигурна бях, че тя няма да ме разбере, но поне малко ми олекна, защото ми писна през ден да ме търси. Дано се разберат с мама и да не става по-лошо, че не знам как ще обясняваме на тате.
Анонимен коментира:
До скоро си мислех, че е ок и ще спрат и двамата, но не. Много ме е срам да кажа на нашите, а и всичко ще се разбере и ще разваля семейството му. Никога не съм искала да го правя. Страх ме е, че ще излъже, че аз съм му се натискала, което не е вярно. Определено не знам какво може да направи. По принцип е готин, но това "преследване" и някакъв вид ревност вече са проблем.