Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Аз съм в горе-долу същата ситуация . Разликата е че той излиза където и когато пожелае , а аз никаде не ходя . В момента съм на кръстопът . Но моя съвет към теб е щом си го решила и си се разделила с този човек значи така е по-добре . Мисля че ако се върнеш при него ще стане по-лошо освен ограниченията ще започнат обиди и може да се стигне до насилие както е споделила Megi_fo . Успех :)
Анонимен коментира:
Ягоода пожелавам ти да си стъпиш на краката , не е лесно но колкото и гадно да звучи живота продължава ! Аз горе долу успях , но винаги ще имам нужда от нея . И винаги ще ми е тъжно !
Анонимен коментира:
Благодаря Ви ! Ани искам да ти кажа че по това което си написала си личи че си преживяла това което и аз. И аз бях благодарна че майка ми се оттърва бързо от тези неуписуеми болки , защото просто не издържах да я гледам как страда без да мога да направя нищо . Тя се мъчеше , а както и да звучи и аз се мъчех да я гледам така . От както се разболя до сега съм свалила над 15 килограма и вече близо две години след загубата не мога да ги върна .. Но в трудните ми моменти аз я усещам тя ме насочва . Имам друга тема където разказвам как тя ми помогна когато катастрофирах . Има хора който ме помислиха за луда но те не са преживяли това което аз .. :)
Анонимен коментира:
Megi_fo да ударих си главата но това което видях и почуствах нейното присъствие . Не знам дали си запозната с това колко е силна връзката между майка и дете,тази връзка се запазва дори и след смъртта ! Не знам на колко си години но искрено ти пожелавам да не изпиташ това което аз .. поне не скоро .. :(
Анонимен коментира:
да решила съм го и ще се покръстя най-малко за мое спокойствие !