Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Ако се повтори потърси по-компетентен гинеколог. Не мисля, че е опасно, но поне да ти кажат как се нарича съсоянието и как да го контролираш. Предполагам, че е от онези състояния, които се проявяват веднъж на милион...
Анонимен коментира:
Не мислиш ли, че вече те е отрязал, след като само и само да се отърве от теб е казал, че си има гадже...
Анонимен коментира:
Не мисля, че тук е удачното място да си търсите подобен тип развлечения.
Анонимен коментира:
Винаги е имало двоен стандарт. Що се отнася до скуката - с времето жените се запускат...не казвам, че мъжете не го правят, но при жените като че ли е по-осезаемо. Те спират да се обличат хубаво пред мъжете си и не полагат толкова много старание за вида си, особено в дома. Според мен това е причината, не знам. А жените изневеряват защото мъжете спират да им обръщат внимание. Което пък от своя страна също може да идва от гореспоменатото....така че никой не може да кажа какъв е критерия за изнавяра. Но има едно нещо - свободата в общуването води до много повече разводи - на партньорите им е много по-лесно и интересно да общуват с някой извън семейството, което в повечето случаи води до раздели и разводи.
Анонимен коментира:
Разбира се, че ще откриеш пътя. И ще ти кажа защо - ти мислиш. За разлика от повечето млади хора, ти осъзнаваш всички тези неща. Когато вече си наясно със ситуацията около себе си, си способен да се справиш с нея. Да, ща бъде тежко, но никоя борба не е лека. Успех!
Анонимен коментира:
Аз имам въпрос. Кое точно от 50 нюанса сиво ти харесва, като изключим секса? Кое остава?
Анонимен коментира:
Щом брат ти е на 17, предполагам, че тя е на неговите години...не знам как изобщо живеят заедно, все пак дори нямат 18 години. На първо място право на глас има майка ти, все пак апартаментът е неин. Има начин да я изгониш - просто спираш да купуваш каквото и да било. Или ще се научат да се държат нормално, или просто няма как да стане така.
Анонимен коментира:
Важно е какво искаш ти, но ако зависиш само и единтвено от родителите ти, не е добре положението. А ако избереш него, те няма да ти помагат. Помисли, ако той те изостави, кой ще те издържа, какво ще правиш с дете на ръце и на улицата. Просто прецени приоритетите си. А най-голяма сигурност ще имаш, ако той се разведе и се обвърже с теб.
Анонимен коментира:
Няма нищо странно. Попадаш в нова държава, нови хора и обстановка и се появява човек като твоя шеф. ТОй е мил, държи се добре и те кара да се чувстваш като у дома си. Просто това е бил първият ти по-близък човек там и за това сега толкова ти липсва.
Анонимен коментира:
Мисля, че Съдбата има пръст в това. Не губи шанса си, грабни го - сега е твоят момент.
Анонимен коментира:
Аз мисле, че лъже, че живее там. Невъзможно е да не сте се виждали.
Анонимен коментира:
Оставяш го, връшаш се за постоянно при майка ти, колкото и да е властна и никога повече не му вдигаш и не говориш с него. Не си и помисляй да отиваш да живееш при него - това ще е краят на живота ти. Въпрос на време е да започне да те бие, ако не го е правил вече.
Анонимен коментира:
На тази възраст тялото ти се развива и е нормално да имаш определени проблеми. Ако те притеснява, то е добра да се изготви хранителен план, който хем да ти доставя всички необходими витамини и минерали, хем да е със занижено количество калории. В упражненията няма нищо лошо, дори напротив, стига да ги изпълняваш правилно и да не се претоварваш. Ако съчетаеш правилно хранене с упражнения, всичко ще се нареди. А относно хората и особено децата - всички са жестоки. Опитвай се да не приемаш всичко прекалено навътре, защото така само си вредиш. И не допускай да се затваряш в себе си.
Анонимен коментира:
Ами както си се влюбила в пениса на един, следващият път ще се влюбиш в пениса на друг, пък с него ще вземеш да обикнеш и самия човек. Остани сама и започни щателно търсене.
Анонимен коментира:
Или се вземаш в ръце и прекъсваш завинаги тази нездрава връзка, или продължаваш да лъжеш както себе си, така и човекът, който те обича. И - стига, никой не е толкова добър. Има и други ;)
Анонимен коментира:
Няма да навлизам в дълги обяснения. Мъжът никога не се променя - той просто изчаква, за да покаже истинското си лице. Зарязвай го, че сега ти е времето да живееш. Относно другият - той ще ти е утеха, може даже да се видите и дори да изживеете нещо, но всичко ще приключи до там. По-малко от 1% от подобни връзки просперират. П.п. - Колкото и трудно да ти е, смени работата или просто се оглеждай за нова - нужна ти е промяна. Тя винаги ободрява и ти показва нещата под един малко по-различен ъгъл, което след като мине първоначалния шок и депресия, те развеселява.
Анонимен коментира:
Реални тя сама не знае какво става. Иначе - животът ти върви, нейния не чак до там и завижда. Това е едно на ръка. От дуга страна, когато хората порасват, с времето техните приоритети се променят. Мнението ви за живота и маниера на общуване вече са различни. Ти обаче си добра и продължаваш да търпиш, а тя изпива енергията ти. Ограничи контактите си с този енергиен вампир, като ѝ обясниш точните причини. Ако се промени - добре, ако ли не, повее никога не я търси.
Анонимен коментира:
"Не вярваме в богове" - това пишеш ти. "Атеизъм" - отхвърлянето на вярата в съществуване на божества. Сатанизмът от своя страна проповядва свободата, индивидуализма и анти-конформизма. Въпреки това цялостната ти гледна точка е грешна. Почти наркомани - няма. Ако искаш хората, които са те отхвърлили да те приемат отново, то трябва отново да се превърнеш в човека, който си бил преди това. Ако не можеш и не искаш, то бъди смел и посрещни новия си живот с отворени обятия ;)