Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименДайте мнения за Индивидуална инфрачервена сауна Excel
Да ви кажа често не съм изпробвала и за пръв път чувам..но според мен всяко нещо, което е минимализирано спрямо оригинала и все пак не струва малко, е по-скоро неефективно и замазване на очите. Това е лично моето мнение. Личен пример мога да дам с апаратите за лазерна епилация в дома. освен че са крайно неефективни, те изискват и допълнителна поддръжка. Като дръпнеш чертата след години усилия - по-добре да си ходиш при професионалист.
АнонименНе мога повече, външният ми вид е ужасен
Твоето ниско самочувствие минава всички граници. спри да се вглеждаш в себе си - ще се побъркаш. Доколкото разбирам не си много социална - няма как да станат така нещата. Позволи на светът да те приеме. Направи си фейсбук, прочети някоя книга, поинтересувай се от нещата, от които се интересуват наборите ти, намери си работа и приятели. Поговори с някой очи в очи. Спри да се тръшкаш и действай!
АнонименВъпрос относно нежелана бременност
Извинете, понеже не съм много наясно, класическа цветна бременност по полов път ли се предава?
АнонименЗакъснява ми
Разбира се, че всичко е свързано. Това не пречи веднага да отидеш на лекар - бялото течение също е проблем, който се лекува медикалемнтозно. Трябва ти рецепта. А и тъкмо ще видят защо ти закъснява
АнонименПриятелство или любов между мъж скорпион и жена риби?
Любовта е възможна между всички зодии, само че при някои тя е по-лесна, при други бурна, а при трети преминава всички граници. Няма обаче и неизбежна любов...Мъж Скорпион и жена Риби си пасват идеално, когато са под един асцендент. Ако не са, възможността намалява, но не изчезва. По принцип двата знака се разбират добре. Доброто приятелство е предпоставка за поява на чувства.
АнонименКървава вода в съня ми? Какво значи?
Мъртвец, мъртъв непознат - означава избавление. Видиш ли в съня си кръв, ще разбереш истина.
АнонименЧувствам се несигурна в дома си
Еми спри постоянно да стоиш под неща, които могат да ти паднат на главата.
АнонименУж препираше да се запознаем, а накрая не ми проговори
Два варианта -или не те е харесал, или го е хванал срам. И в двата случая времето ще покаже. Ако отново разпитва за теб, се появяваш във фирмата в цялата си прелест и си по-нахална.
АнонименПриятели сме от 15 години, а май се влюбих в нея
Отдръпни се, тя си има семейство.
АнонименМоят първи блог
Размисли и страсти....никой не го осъзнавал...всички са наясно....винаги има свесни споко, няма да се затрие света
АнонименВлюбен съм в 2 жени
Никой не може да ти каже с коя да си - с жена си и любовницата! Сам реши. а като си толкова щастлив с жена си, защо си отишъл при друга, в това няма никаква логика. Слаби са ти агнелите, слабии...дано на света има по-малко мъже като теб!
АнонименДървеници у дома! Помощ!!!
Аз не съм имала проблеми с дървеници, но ако имам, най-вероятно ще потърся фирма. Проблемът е много сериозен и не трябвя да се пренебрегва. Ако не вземете мерки, може да доведе до сериозни щети на дома ви.
АнонименПомощ! Кажете ми с какво да убия тези гъбички
Как така гъбички? Това си е чисто натравяне, но не мисля, че ще се оправите без лекарска помощ. Все пак може да опитате с прочистване, няколко дни на леки храни и фрешове, или дори само на вода. От друга страна може да няма нищо общо със закуската и да имате някое сериозно заболяване, което се е отключило в този момент. Няма как да разберете, без преглед. Разберете, че рискувате собственото си здраве като не предприемате адекватни мерки.
АнонименКаква е разликата между приятелско отношение и ухажване?
100% те харесва, особено щом е погазил мъжкото приятелстно и общува с бивша на свой приятел. Щом е поставил на карта отношенията си с него само, за да общува с теб, значи е повече от приятелство. Има обаче опасност да е шпионка на бившия, който го е накарал да следи какво правиш. Това би било глупаво от негова страна, защото така наистина ще вземете да се влюбите Успех, мацка!
АнонименКаква е разликата между приятелско отношение и ухажване?
Честно казано не мисля, че има кой да ти отговори на този въпрос. Мъжете в последно време се превърнаха в същества, по-нежни и чувствителни многострадалци от жените. Българските мъже са нещо още по-страшно. Ако трябва да съм по-повърхнастна, всеки мъж би спал с теб, стига да му се отдаде възможност. Но за по-сериозните неща - те често бягат.
АнонименХаресвали ме той или не?
Мнее, не се задълбочавай. Трябва ти някой, който истински да държи на теб и да те обича, не мисля, че в този случай ще се получат нещата.
АнонименСъвети за отглеждане на папагал
Не зависеше ли от вида папагал. Но май наистина бе по-здравословно да са по два.
АнонименКак да разбера дали някое момче ме харесва?
Детски истории. Мисли за нещо по-смислено, страдаш, ако знаеш за колко още неща ще те боли в живота и колко по-важно от янкакво момче ще са те....