Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Ти си няма толкова прост човек. Ако толкова много я обичаш защо не правиш секс с нея, ами ходиш да го мушкаш на някакви прогнити пачаври?! Я, се стегни и поне не говори глупости от рода, че държиш на нея, ако беше така никога нямаше да постъпиш по този начин. Не знам дали си се сещал, ама това и неуважение и обида и предателство и подигравка. Не очаквай да се върне.
Анонимен коментира:
Не изпитвай страх, това е страшно красиво и уникално предимство. Вслушвай се в твоя ангел (белия) той ще ти помага. И се старай, колкото може повече да ги виждаш и да общуваш с тях, развивай това, което ти е дадено, може да стигнеш до невероятни висоти, Упсех :) и споделяйнапредъка
Анонимен коментира:
Мила, недей да гледаш общоприетото, бъди себе си, обичай това, което искаш, обичай това, което правиш. Ако се стремиш да си в рамките на т.нар. "нормално" ще намразиш себе си. Няма дефиниция за нормално.. всеки човек е различен и индивидуален, а ти трябва да следваш това, което си! Нормалното за едни е ненормално за други и това, което е прието от обществото не винаги означава, че е правилно. А и аз лично познавам хиляди като теб и всяка от тях се е разкрила и е уникална, както и щастлива, защото не се съобразява с хорското мнение. А майка ти в момента, в който те види щастлива ще те разбере. Успех! :)