Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Здравей Лилия сигурен съм че мило момиче като теб ще намери подходящият човек, който ще я цени и обича. Ако искаш може да разменим фейсбук или имейл бих се радвал да бъдем приятели. За съжаление не зная как да ти пратя в този сайт лично съобщение в което да посоча имейл или фейсбук, имаш ли някаква идея. Поздрави от мен! :)
Анонимен коментира:
Все още можеш да промениш живота си. Винаги има начин! Пожелавам ти да намериш мъж, който ще те обича и ще те накара да се чувстваш пълноценна жена. Успех!
Анонимен коментира:
Благодаря за подкрепата и съветите! :)
Анонимен коментира:
Много благодаря за съвета. Надявам се да има повече жени като теб. Всъщност аз вече не се притеснявам толкова. Притеснението беше преди когато бях ученик и студент. Идеята възприета в обществото, че секса не най великото нещо на света не бих могъл да приема. Да, искам да бъда с жена, но не на всяка цена.По всяко време мога да си извикам платено момиче, но следва въпроса. И като си извикам какво от това? По голям мъж ли ще стана? Или пък ще запълня празнината в мен и липсата на любов? Именно за това не търся жена да си задоволя егото и просто желанието за секс. Има нещо отвъд и над това. Искам да се чувствам обичан и да обичам една една жена. Всичко останало е театър, в който артистите са фалшиви.
Анонимен коментира:
Аз си мисля, че момичето е на страхотните 17 години и живота е пред него. Всичко ще се оправи просто и е необходимо да повярва в себе си. :)