Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Многоо,много благодаря за съвета.Уж се харсеваме,Но не ме търси и не ми пише често както преди,.. Не бих искала да започвам аз темата,до сега само ми намекна ,че не сме никакви. Дори и да се видим ,щом до сега не е решил едва ли ще стане нещо. Аз искам да сме заедно но когато бях у тях той искаше да се натискаме..донякъде успя .. Но си казвам ,мъж е няма как да не иска,но от моя гледна точка не е нормално още на 4 я ден а и не сме никакви редно е да не му позволявам.
Анонимен коментира:
От различни градове сме ,това е причината поради която не сме се виждали 10 дни и още толкова няма да се видим. На първата среща всичко беше ок ,мн ме целуваше и по бузите и по устата. Така стана,че ме запозна с негови приятели и когато се видяхме след това беше по сдържан(може би приятели му не са ме харесали). Покани ме в неговия град,ходих видяхме се бях и у тях малко..както се досещате искаше малко по така...И се дърпах и му позволявах.(не сме правили секс) Мисля ,че ако мн се дърпам съвсем ще се откаже и след тази среща не ме търси толкова често,не се чуваме .. Но ми намекна ,че продължавам да си чатя с другии...И си мислих да продължа да му пиша първа и да му звъня(но не е добра идея,не искам да досаждам)./ Той спря да ме търси и както иска така ще е,въпреки че мн го харесвам. Но при последното ни чуване се разбрахме ,че като е свободен ще дойде при мен. Но искам и др да кажа ,мислих че вече сме двойка ,защото наистина мн ме целуваше ,но при един разговор усетих как си го каза,че не сме никакви..И това мн ме дразни. След като не иска връзка с мен ,защо иска да продължаваме да се вибдаме ,как мислите вие/.
Анонимен коментира:
Но и да искам,си мисля,че може да ме помисли за лека или просто да си прави кефа-да пипа където си иска и накрая без сериозни намерения .. А аз искам сериозна връзка - не бих го питала,защото може да се получи малко кофти.
Анонимен коментира:
Благодаря ти 10,но аз се дърпам,не защото не ми е хубаво с него.А защото не знам -нищо не казва дали ще иска да сме си заедно.Когато не се виждаме а е имало период от мес или 2 да не се видим ,той нито веднъж не ми се обади по телефона.А номера ми го има от много врееме-за мен това означава ,че не се сеща за мен и съм му безразлична. Аз все му се обаждах и имах някаква надежда ,че знача нещо за него и ще започне да ме търси ,но не ми звъни. Ей заради това се дърпам ,само когато идва по работа в града ми тогава се обажда и то рядко. Как да му позволя да ме целува и т.н...аз не съм кукла който иска да я целува.(а и може да се обажда колкото да си каже с някой 2 приказки) Аз искам едно момче,което да има сериозни намерения към мен и ще му позволявам всичко,но за това момче,което ми е на сърце-виждам че няма да се получи...
Анонимен коментира:
Благодаря ви,но преди се чувахме мн често. Аз не знам ,защо все още ми има номера ,и заюо като се видим ме целува.Миналия път с целувката докато бяхме в колата искаше да продължи по врата .Но се отдръпнах и му викам чао а той ок бягло.
Анонимен коментира:
Отново от автр. Не Бих го попитала ,той е момчето ,би трябвало той да поеме инциативата.И на мен ми се струва ,че е малко по затворен. Аз също мисля,че няма да се получи нищо ,защото не ми се обажда да провери как съм и да се чуем. Аз скоро му пращах смс той ми върна смс ,но след това нито обаждане нито смс -и..Тълкувам го като нищо. Но попринцип като говорим за нещо -не си спомням конкретна случка но все ми казва или пише ,ти само се дърпаш. А това е така правех се малко на недостъпна..... Искам да му отказвам вече да се виждаме ,защото наистина мн го харесвам.Но отказа да бъде по начин по който ще се сети (че не предприема нищооо)/.
Анонимен коментира:
От авторката;А защо ми се обажда да се вижда с мен ?И защо ще ме целува като няма интерес/ А за секса писали сме много и съм му казвала,че не съм от този тип и няма да стане това. А той отвърна ,че целта не му е такава и каза аз да вляза в манастир ,че ако сме заедно нямали сме да пр секс. Как да му отказвам срещите но така,че да се сети защо го правя?
Анонимен коментира:
Посъветвайте ме моля ви
Анонимен коментира:
Много ми харесва с брада ,но както каза цялото му лице е в брада.Представи си самооо да ходя с него и хората да се обръщат и да се смеят.
Анонимен коментира:
Няма нужда от подигравки. Искам съвет по какъв начин да му кажа,че това да е постоянно брадясал малко дразни. МЕГИ-Имаш право ,и на мен ми харесват повече мъжете с брада,но тази на момчето му е на цялото лице,харесва ми да особено като ме целува и а го галя по брадата.Нооо от др страна ще го запознавам с роднини и съг сиг,без брада биха го харесали повече.