Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Сподели с родителите си, ако наистина е бременна от този мъж трябва да се вземат мерки! Не се бави!
Анонимен коментира:
Редно е да се вземеш в ръце! Ти самата спомена, че живееш отделно от тях, тоест ти си независима. Отиди и говори с тях. Всеки родител иска детето му да е щастливо, би трябвало да го приемат! И е редно да ги запознаеш, все пак това е твой съпруг. Аз смятам, че биха се обидили повече на факта, че си се омъжила без да им кажеш отколкото на факта, че си избрала мюсюлманин.
Анонимен коментира:
Здравей, мила! Постъпила си много грешно като си разказала на някой какво мислиш за това момче, време е да пораснеш и да осъзнаеш, че истински приятели НЯМА! Фактът, че си се правила, че припадаш на него му показва, че ти не си достатъчно зряла! Никога не ми споменавай, че обожаваш аудита, ако си му го казала вече е нормално да те мисли за материалистка и че искаш да си с него заради това. Ако искаш да те забележи което и да било момче, което е по-голямо от теб трябва да докажеш, достойнство и, че си зряла, никой не иска да ходи с момиче което се преструва, че припада, не ти отива на възрастта, с тази си постъпка си го отвратила! Ти обладаваш живота му, търсиш му номера...на никое момче не му харесва да бъде следвано по подобен начин. Ще те посъветвам да се отдръпнеш от него, не го търси, не му пиши иначе изглеждаш жалка, нека си мисли, че си спряла да чувстваш нещо към него. Избягвай го. Той ако има нещо към теб ще си намери начин да те потърси, ако пък не продължаваш напред. Не можеш да накараш да те хареса някой!Успех
Анонимен коментира:
За да си трие повечето съобщения според мен има нещо. Ако не криеше нещо, защо ще трие? Въпреки всичко мълчи си и не му прави на проблем тези неща, защото момчетата не обичат да бъдат контролирани! Това не ти пречи да проверяваш телефона му когато пак го остави. И това, че е щял да ти каже ако има нещо такова- хаха съмнявам се, никой не е толкова глупав, че да си каже, та нали ще му се разсърдиш. За него е по-добър вариант да скрие!
Анонимен коментира:
Виж, по думите ти разбирам,че ти си на 17 години. Е според теб няма ли да е по-добре да си хванеш по-голямо момче,което ще знае как да се държи с теб, а не да си мечтае да става кмет.. шантаво е, но точно в тази ситуация годините имат значение!
Анонимен коментира:
Благодаря!
Анонимен коментира:
Предполагам, че е на базата на стреса, тъй като не пия кафето или енергийни напитки. Иначе Благодаря много!
Анонимен коментира:
Благодаря, Ви много! Ще помисля над думите Ви!
Анонимен коментира:
Наричам го изневяра, тъй като иска да се съберем. Иначе Благодаря!
Анонимен коментира:
Виж, това момче според мен както ти го нарече е несериозно. Факта, че те е обиждал и обвинявал за разни неща още дори пред да сте заедно говори, че ако се съберете ще стане още по-зле. Искаш ли винаги да бъдеш упреквана или обиждана? Помисли си над този въпрос. Пък и това, че ти казва "не ми дръж сметка" показва, че няма намерение да се съобразява с твоите чувства, мнение и т.н. Все пак за да двама души да са заедно трябва да има разбирателство и всеки от тях да прави компромиси, а той не прави такива. Ти прецени!