Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Мисля ,че той не знае какво иска и може да се влияе от приятелите си, но щом сте се видели след това значи те харесва въпреки това.Честно казано връзките от разстояние са изтощителни и мъчителни за някои хора особено ,ако се възпламенят силни чувства.Съвета ми е да поговориш с момчето и да му кажеш как се чувстваш и ако си девствена да прояви разбиране и да изчака когато си готова. Ако наистина много те харесва той ще тича след теб ,не ти след него(голяма грешка ще е) .Гледай да разбереш първо какви са му намеренията към теб ,поговорете си сериозно.Покажи му ,че си стабилна и сериозна,ако и той е такъв ,ще продължите аферата си ,ако ли не значи е страхливец и е искал само да топне чушката :D Не се впрягай и бъди по-уверена в себе си.
Анонимен коментира:
Това ,че е починал близък не оправдава поведението й. Замисли се ,че щом нейната приятелка ти е казала за "починалия" близък значи има голяма вероятност твоята любима да я е накарала да те излъже. Вие сте от различни градове ..не се ли замисляш ,че може да се е появил някой друг и да си е измислила причина да те отблъсне? Нищо не се знае. Гледай напред и си намери друго момиче...сериозно..тази не те заслужава явно.. Излизай на срещи с момичета. Не е казано ,че трябва да става зарибявка с тях. Просто се огледай наоколо и си направи сметка.
Анонимен коментира:
Забравих да добавя... Това ,че плаче не трябва да те трогва ама хич даже. Само циркаджииски истории да манипулира още по-ледно. След време можв да каже и ,че ще си чосегне на живота не се знае до къде може да стигне. Не ти трябват драми ,а стабилен и сигурен мъж ,които да прави компромиси. Една стабилна ,здрава връзка се гради с много усилия и от двете страни ,а не само от едната страна да се правят компромиси, жестове и прочие.
Анонимен коментира:
Хубаво ,че си се отказала от мъжа с едиповия комплекс,но имам един съвет към теб . Никога ама никога не се втурвай от връзка във връзка ,защото няма да се получи. Ти все още не си се оттърсила от миналата си провалена връзка и си била уязвима и разочарована и общо взето хвърляйки се в обятията на друг мъж не е решение в повечето случаи се получава от трън,та на глог ... Ти сто процента си му разказвала за отношенията ви с бившия ти "мамин син" да го нарека, което е грешка. За да не задълбавам понеже мога мнооого да говоря по темата само ще кажа ,че със сегашния ти грешен избор ще си много нещастна и след време ще стане много тегаво и даже може да започне да ти посяга ,но не знам дали е бил груб с теб физически за да го твърдя това. Само това ,че е започнал да те обижда само ти си знаеш как и колко грубо показва ,че той не те уважава и те има за собственост,която даже е лесна за манипулация ,защото това да иска да става каквото той пожелае и да използва всякакви манипулативни методи срещу теб те прави още по-слаба и ти се оставяш да те върти на малкия си пръст ,защото сигурно не обичаш да ти се сърдят,но не е това начина. Този мъж е недорасъл щом се държи така с теб. МАХАЙ го. Да..ще боли ,но имаш нужда да си си сама за известно време и да се погрижиш за себе си. Уважавай се повече и недей да се оставяш да ти се качват на главата. Желая ги успех :) бъди силна!
Анонимен коментира:
Според мен до две седмици може да го моткаш и да ходите само на срещи с целувки и прегръдки..евентуално ако химията помежду ви е много силна ще се стигне и до нещо по-интимно зависи на какво си готова.Като цяло въчроса ти ми се струва доста децки :),но вероятно си малка и неопитна.Всички сме минали по тоя път. Ако мъжа много те харесва и зачочне да се влюбва ще се съобрази с желанията ти и ще те изчака колкото е нужно ,но ако е поредния чукач той ще изгуби интерес към теб и ще си измисли глупава причина за това ,че започва да те отбягва и постепенно ще си дадеш сметка с какъв тип мъж си се занимавала.Но моя съвет е да си по плаха и срамежлива ,но не прекалено много за да види ,че не си поредната брантия,която скача от цвят на цвят .Бъди жена с класа и не бъди наивна като вярваш на всяка негова дума. В началото на една връзка всичко е прекрасно ,но с времето нещата се променят .Много малко двойки не си омръзват затова е добре да разнообразявате ежедневието си е секс игричките за да поддържате пламъка.