Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Виж аз не мога да изразявам чувствата си. Да ги казвам, показвам или нещо такова. Примерно ако съм ядосана на някой ще се нараня, а понякога съм способна и на по-лоши неща. А за 50 нюанса сиво като изключим секса остават техните взаимоотношения. Смисъл всико което те правят макар и донякъде извратено. Тоест да я контролира и да я наказва. Не че това ми харесва или пък привлича, но я кара да си изразява чувствата. Това което аз не мога и ме кара да се чувствам ужасно и да правя глупост и да се наранявам. Ако имаш някакви идеи ми пиши. Честно имам нужда от съвети.
Анонимен коментира:
Виж аз съм момиче и от мойта гледна точка трябва да и кажеш. Ако ти каже "не" не се отчайвай днес може да е "не" утре може да си промени мнението. А и ако не попиташ или в случая ако не и кажеш отговора винаги ще е не. А и повечето момичета обичат смилите момчета. Намери начин и и кажи.
Анонимен коментира:
Знам че не ми е приятелка тъй като тя е лезбйика и ме харесва. Не че имам нещо против лезбйиките, но мисля че има все още достатъчно момчета. И най-малкото просто възпитанието ми е такова че не бих тръгнала с момиче.