Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не може веднага да се каже, че в живота му се е появила друга жена. просто може би, когато е в мъжка компания се чувства по-спокоен и свободен (не че казвам, че го задушаваш)... Понякога човек има нужда и от приятелска компания, за да се разтовари от ежедневието.. Поне аз така си го обяснявам. Не трябва да се пробързва с извода, че си има любовница
Анонимен коментира:
Според мен мила никак не си заслужава да го търсиш ти първа, макар, че съм сигурна, че те човърка от вътре. Най-странното е, че мъж на 22 г. ти е казал да не говорите повече... това подсказва най-много, че не си заслужава ;) Наистина е по-добре да се правиш на недостъпна и все едно не ти пука той какво мисли ;) Успех, мила :)
Анонимен коментира:
Здравей, Според мен не си заслужава да тичаш по момче, което се опитва да се подиграва с теб.. уж не те харесва, но въпреки всичко е пожелал да прави секс с теб...:Х Ако се опиташ да се сближиш с него ще стане по-лошо, защото ще се влюбиш и той ще ти разбие сърцето. Това е моето мнение за прочетеното по-горе.. Успех! Намери друго момче, което ще се държи с теб като с принцеса :)