Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Личи си, че повечето хора тук и идея си нямат, какво те съветват още повече, какво е да имаш голям и успешен бизнес. Големия и успешен бизнес означав, че имаш време за семейството си. Означава, че имаш достатъчно ресурс да си позволиш да плащаш на хора, които да се грижат за нещата,докато те няма и си при семейството си. Още повече това с неприбирането по цяла нощ е пълна глупост. Никой бизнес не работи в 2 часа сутринта поради простата причина, че има нещо наречено работно време. Глупаво е човек да бъде наивен и да си мисли, че е само заради работата. Абсолютно съм сигурен, че е срещнал някоя жена. Но миличка съжалявам, че ти го казвам, но по историята ти разбирам, че ти блестиш само с красота. През цялото време чета, той какво прави за теб, а ти какво направи за него? Очевидно не можеш да му дадеш онова усещане за истинска жена, защото ако те обичаше толкова много той щеше да иска дете от тебе. А вие даже не сте го и говорили. Давам ти приятелски съвет. Намери си работа, учи изгради се като личност. СТАНИ ИСТИНСКА ЖЕНА, а не порцеланова кукла, която зависи от някого. По този начин е невъзможно да породиш уважение в един мъж, следователно ако мъжа не те уважава няма да иска да има сериозни отношения с теб. Единствено краткотрайни. Желая ти успех, вземи си живота в ръце, защото един ден ще се събудиш на 40 50 без възможности...
Анонимен коментира:
Ще си правите мулатчета, така ми се струва хахаха
Анонимен коментира:
Много съжлявам, че е трябвало да минеш през всичко това. Прочетох всичко и наистина почувствах това, което си писала. Искам да те посъветвам да приемеш помощта, която той ти предлага, само защото в момента имаш наистина нужда от това. Опитай се да преглътнеш срама и огорчението към него, но не го допускай близо до себе си за да не се чувстваш отново по същия начин. Жалко е, че го казвам, но го използвай, така както той прави, когато му е кеф те търси и когато не е не ти се обажда. Намери си мъж, който да те подкрепя, защото това е наистина супер важно за човек, в твоето положение. Желая ти от все сърце всичко хубаво и много, много късмет. Един ден ти ще успееш и ще водиш нормален живот. Само вярвай.
Анонимен коментира:
Първо не е редно при положение, че имаш семейство мъж и дете. Второ всички, които те съветват да си легнеш с него са завършени идиоти, защото ако тази история се отнасяше до тях едва ли щяха да дадат такъв абсурден съвет. Аз ще ти кажа да си държиш вагината в гащите си и да не си мислиш с нея, ами с това между ушите наречено мозък.
Анонимен коментира:
Ако изневярата се повтори, задължително ще се потрети. Но ако се случи веднъж има вероятност да не се случи втори път. Просто на мъжа не трябва да се разминава само с конско. Трябва да го накараш да се гърчи за да усети и той какво е направил.
Анонимен коментира:
Момиче, момиче... кога ще се научиш, че в една връзка има двама човека. Кога ще се научиш, че такова нещо като гордост в едни отношения не съществуват. Гордостта в едни отношение е признак на егоизъм, признак на това, че не обичаш другия достатъчно за да пренебрегнеш себе си в такива моменти. Когато не сърцето говори, а разума тогава е най-страшно и тогава човек взима най-лошите решения, за които съжалява, както ти в момента. Стъпи си на краката, приема загубата, че не може да имаш нищо повече с този човек и го пусни да бъде щастлив с друга жена. Защото истинската любов се изразява в това да пуснеш човека да бъде щастлив, дори ти да платиш цената за това и ти да желаеш само най-доброто му. Но ти си егоистка и за това сега това не ти дава мира, защото не можеш да имаш това, за което копнееш, а когато той ти се е молел ти си се правила на горделива. Ами сега ще си береш плодовете. Продължи напред и към следващия човек не допускай същото и недей да залъгваш хората в живота си, ако не можеш да им дадеш любов, защото това един ден ще ти се върне стократно по същия начин, каквото си правила ти. Поздрави и успех.
Анонимен коментира:
Не само, че работиш една проста работа, ами цял живот ще продължиш да го правиш, защото ти си един прост човек с едни прости занижени критерии, както към себе си така и към жените. Завършен идиот си ти! Честито!
Анонимен коментира:
Типичния случай на мъж страхливец, който се страхува, че ако каже на жена му, че знае за аватюрата й тя ще се раздели с него. Тя и за това е тръгнала да търси другаде мъже, защото ти просто не се държиш като такъв. Седни, говори с нея и й кажи, че ти си мъж, а не си някакво животно, с което някой да си играе, още повече не сте от 1 година заедно и че не може да си играе с теб по този начин. Ако имаш топките да го направиш, тя ще го оцени дори на по-късен етап, защото ще покажеш поне малко мъжественост, дори първоначално да ти прави и бичи стойки, че си й гледал скайпа. Действай мъжки, а не се спотайвай като мижитурка! Е аман вече ти казвам, заради такива като теб жените си мислят, че могат да си правят, каквото им скимни и винаги ще им се разминава.
Анонимен коментира:
Не сте един за друг, признайте си го. Точка.
Анонимен коментира:
Изблик на ревност, елементарно.
Анонимен коментира:
Има много болни хора.
Анонимен коментира:
Незнайният филм е най-интересен, защото никой не знае кой е.
Анонимен коментира:
Ти май си на гости на третата планета.
Анонимен коментира:
Моля помогнете, хванах баща си да гледа ОПЕРА! Помощ! Майка ти и баща ти са щастливо женени 24 години, защото баща ти гледа порно! хаха :D
Анонимен коментира:
Ако мъжа ти толкова не може да се сдържа и не е сигурен дали не е свършил си сложи една спиралка или приемай противозачатачни. Но не приемай Ескапел често. Чувал съм, че на всеки 6 месеца може да се приема по 1 хапче, защото е много силно.
Анонимен коментира:
Прави анален секс с него, малко да разнообразиш иначе ще ти изневери.
Анонимен коментира:
Първо с флирта се започва, после нещата ескалират и отиват по-напред. За съжаление. Стопирай нещата, докато е време и ясно му дай да разбере, че ако ти изневери те губи завинаги, ще загуби и детето.
Анонимен коментира:
Много е лошо. Моя искрен съвет е да бягаш далеч от него. Обикновено свръх ревнивите хора са склонни на агресия в един по-късен етап на връзката, даже към физическо насилие. Тоест, започват да ревнуват от всяко дребно нещо, някой който те е заговорил, твой много добър приятел мъж, който просто ти се обажда за да те чуе как си, неволен поглед към сервитьор или пък случайно преминаващ мъж. Всичко може да провокира в него ужасна агресия и непоносимост към твоето поведение. Чувствайки се по този начин понеже не му харесва, той започва да те ограничава за да не се чувства по този начин и да си живее в неговия свят, в който ти трябва да бъдеш негов затворник и да бъдеш единствено негова. Истината е, че това идва от дълбоки вкоренени комплекси за малоценност и ниска себеоценка. Най-вероятно ти си много по-красива от него, той знае това и за това вътрешно си мисли, че ти ще му изневериш така или иначе и за това започва да подозира всяко твое действие и да я преобразува. Целувайки те толкова агресивно, той един вид показва на другите, ти колко си влюбена в него до уши и че това си е негова територия и никой да не те пипа. За съжаление лек за такива хора няма, защото никога не знаят, кога са прекрачили границата, знаят че са сгрешили, но никога няма да го признаят и ще те обвиняват теб до последно. После, когато осъзнаят, че са те загубили ще правят какви ли не сцени, рев сълзи, сополи, ще ти обещава промяна знаейки много добре, че няма как да ти я даде, но ще го прави, защото той отчаяно те иска. Съветвам те ясно да му покажеш, че нещата между вас са приключили и няма начин да се съберете отново. Насочи се към човека, който си харесала в такъв момент е добре да започнеш нещо ново и начисто, защото вече най-вероятно се чувстваш емоционално освободена от това, че вече си свободна от желязната прегръдка на бившия ти приятел. Никой не е казал, че трябва веднага да се втурваш в нова връзка, излезте заедно, прекарвайте време заедно другото ще си дойде само и си гледай живота, защото годините си текат бързо и никой не може да ги върне. Поздрави.