Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Напълно съм съгласен с Натали, защо трябва да слушате мнението ми, аз съм обикновен машинен инженер, който прави мобилни роботи , ракети, мини и танкове, които продава на американци и французи и знае само английски и руски и няколко думи на немски, те ръководствата на машините са на руски, немски и английски език. За какво децата Ви трябва да се реализират в производствената промишленост, като могат да ходят на екскурзии до Франция и да четат любовни романи на френски.
Анонимен коментира:
P. От моя клас, който учеше Френски език никой го не знае, дори и аз го не знам да го говоря свободни. Понеже учителката беше луда, влизаше с вестник и само преписвахме и четяхме текстове, докато тя блееше през прозореца пълна пародия. Във френския има 10 хиляди времена. От входните тестове, по френски ще се види, че тия две години, които децата са учили са като без тях . По-добре е децата да знаят някакъв език, отколкото да не знаят такъв. С наваксването няма да има проблеми, Руския е сходен език с нашия, така че след 1 година ще са на нивото на другите. Понеже, моя клас се събра с английска паралелка, която бяха по напреди от нас , а ние не бяхме го учили се разменят часовете, по език с някой друг предмет. Така, че няма да им се преподава заедно.
Анонимен коментира:
Препоръчвам Ви да се откажете от Френския език. Парадокса е, че като родители не знаете кое е подходящо за децата Ви мислейки, че Френския е по-добрия език. Аз лично съм изучавам Френски език 10 години, заради точно такъв тип декларация от родителите да изучавам глупавия Френски, който не ми е необходим и до днес, за разлика от Руския. А и е много по-труден от Руски, на който са написани много учебници, които биха помогнали за бъдеще при евентуално висше образование на децата Ви.