Ezine.bg»Форум»Време за мъже»Бившата му въобще тръгва ли си някога?

Бившата му въобще тръгва ли си някога?

  • 18.04.24 07:16#1Потребител#336281Потребител#336281НовакРегистрация: 13.01.24Град: -Отговори: 3Бившата му въобще тръгва ли си някога?Много ми е интересно,до колко жените, които са втори съпруги приемат мъжът им ,да се вижда и чува с бившата си ,по повод , който не е детето? Имам такъв проблем и си признавам не ми е приятно, дори може да се каже и ревнувам .И ,преди всички бивши жени да скочат срещу мен да поясня, че аз не съм причината те да се разделят .

    От скоро сме женени и преди да се решим на тая крачка ,аз го попитах,какви отношения има с бившата.Детето , как би приело той да е с друга жена ?Да ,поясня че не става въпрос за малко дете ,а за момиче на 17.

    Той ми обясни че с бившата му,не го свързва вече нищо ,а детето нямало против.Да ,ама не !Тя ,като се обади ,все казва ,ти нас ни забрави !Не ,ти детето си забрави !Сега като се замисля,той контактува повече с нея , отколкото с детето си ,което е достатъчно голямо да се обади и да каже ,от какво има нужда . Даже, аз от както съм с него , веднъж не е дошло да види баща си ,въпреки че баба й ,живее в тази къща.

    Това , естествено ме филмира че тя все още има чувства към него.Не знам причината за раздялата им ! Знам че до известна степен тя ,ще присъства в живота му,но не ми е спокойно и се чувствам кофти от тая ситуация.Не знам до колко, това е ревност,но по скоро мойте чувства са ,абе чувствам се жалка че тя го познава повече от мен,че му е дала дете (ние от четири месеца сме заедно)и в известен смисъл тя е по напред в живота му .

    Това , което той ми обяснява спрямо нея , няма нищо общо , спрямо нейното поведение, което ми говори "АЗ , ИМАМ, повече права върху него ,от теб ". Дори,исках да се запозная с нея с цел неговото благо .
    Но ,и детето да не идва при него,той само по телефона го чува ме кара да се чувствам още по кофти.

    Все едно аз съм третият и излишният човек между едно семейство.А , какво е било между тях аз нямам никаква вина .Моля за съвет,жени преминали през това да ми помогнат как се преодолява и въобще бившите някога дали се кротват спрямо бившият си съпруг да си живее живота.Той , редовно си плаща издръжката и не е лишил детето си от нищо . Моля за съвет!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest