Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Потребител#336281 в Ezine.bg
Потребител#336281
Потребител#336281
Новак

Моята Стена

  • /Потребител#336281Потребител#336281добави отговор към форумната тема: Той е на 28 вдовец с 2 децапреди 4 дниМоят съвет е че си много млада !И ,щом нямаш деца да се махаш от този ,не заради друго,а заради собствената си психическа устойчивост.В подобна ситуация съм и жена му,жива или мъртва,той никога няма да я забрави и проживее ,дори и да е разведен.Ще ти е приятно ли той винаги да е споменава и мисли ,а няма как да не е мисли все пак му е родила деца и ти никога няма да станеш майка на децата му . Отделно,ако имаш свекърва, винаги ще те сравнява с нея и въобще дори да е жива ,а той просто да се е развел с нея призрака на бившата винаги стой и ще стой между вас .Не си съсипвай живота и си търси необременен мъж ! Все още си много млада.
  • /Потребител#336281Потребител#336281добави отговор към форумната тема: Проблемът ми е сериозен...преди 1 седмицаМоят съвет е радикален,да си потърсиш мъж с който да си щастлива.В момента съм в подобна ситуация и по мое мнение някой мъже просто не стават в секса !Не ги бива и това е реалността! Сега ,сигурно ще позная че ти казва неща от сорта,че той не е машина и че му е каша в главата.Те точно такива мъжкари , както го описваш са гола вода в леглото.А ,ти имаш собствени нужди....
  • /Потребител#336281Потребител#336281добави отговор към форумната тема: Не е преодолял бившата си! Какво да правя?преди 1 седмицаТой ,има ли дете от нея ?Ако, имат общо дете ,бягай с 300 от този човек!Това няма оправяне .Не знам дали има чувства към нея ,но може и да е някаква вид манипулация на нея , особено ако причината за раздялата им е бил той и сега се чувства виновен за миналите му грешки.Не си длъжна да понасяш миналите техни грешки, особено ако ти нямаш вина за тяхната раздяла.
  • /Потребител#336281Потребител#336281добави форумната тема: Бившата му въобще тръгва ли си някога?преди 1 седмицаМного ми е интересно,до колко жените, които са втори съпруги приемат мъжът им ,да се вижда и чува с бившата си ,по повод , който не е детето? Имам такъв проблем и си признавам не ми е приятно, дори може да се каже и ревнувам .И ,преди всички бивши жени да скочат срещу мен да поясня, че аз не съм причината те да се разделят .

    От скоро сме женени и преди да се решим на тая крачка ,аз го попитах,какви отношения има с бившата.Детето , как би приело той да е с друга жена ?Да ,поясня че не става въпрос за малко дете ,а за момиче на 17.

    Той ми обясни че с бившата му,не го свързва вече нищо ,а детето нямало против.Да ,ама не !Тя ,като се обади ,все казва ,ти нас ни забрави !Не ,ти детето си забрави !Сега като се замисля,той контактува повече с нея , отколкото с детето си ,което е достатъчно голямо да се обади и да каже ,от какво има нужда . Даже, аз от както съм с него , веднъж не е дошло да види баща си ,въпреки че баба й ,живее в тази къща.

    Това , естествено ме филмира че тя все още има чувства към него.Не знам причината за раздялата им ! Знам че до известна степен тя ,ще присъства в живота му,но не ми е спокойно и се чувствам кофти от тая ситуация.Не знам до колко, това е ревност,но по скоро мойте чувства са ,абе чувствам се жалка че тя го познава повече от мен,че му е дала дете (ние от четири месеца сме заедно)и в известен смисъл тя е по напред в живота му .

    Това , което той ми обяснява спрямо нея , няма нищо общо , спрямо нейното поведение, което ми говори "АЗ , ИМАМ, повече права върху него ,от теб ". Дори,исках да се запозная с нея с цел неговото благо .
    Но ,и детето да не идва при него,той само по телефона го чува ме кара да се чувствам още по кофти.

    Все едно аз съм третият и излишният човек между едно семейство.А , какво е било между тях аз нямам никаква вина .Моля за съвет,жени преминали през това да ми помогнат как се преодолява и въобще бившите някога дали се кротват спрямо бившият си съпруг да си живее живота.Той , редовно си плаща издръжката и не е лишил детето си от нищо . Моля за съвет!
  • /Потребител#336281Потребител#336281добави СПОДЕЛЕНА ИСТОРИЯ: Да обичаш мъж с дете! Изкоренете тази любовпреди 2 седмициДа обичаш мъж с дете! Изкоренете тази любовДа обичаш мъж с дете! Изкоренете тази любов
  • /Потребител#336281Потребител#336281добави коментар към: Връзка със семеен колега - как да я спра?преди 3 месецаВръзка със семеен колега - как да я спра?Връзка със семеен колега - как да я спра?06.11.2023Цениш ,ли себе си ?Ако ,да няма да се съгласяваш да бъдеш второ цигулка .А,я си представи да носиш в утробата дете на мъж ,да те боли по време на раждането и накрая да отнеме бащата на детето ти.
  • /Потребител#336281Потребител#336281добави СПОДЕЛЕНА ИСТОРИЯ: Как да постъпя с тези? Кара ме да губя трезва преценка за нещатапреди 3 месецаКак да постъпя с тези? Кара ме да губя трезва преценка за нещатаКак да постъпя с тези? Кара ме да губя трезва преценка за нещата
  • /Потребител#336281Потребител#336281направи своята регистрация в ezine.bgпреди 3 месеца