Ezine.bg»Форум»Време за мъже»Проблемът ми е сериозен...

Проблемът ми е сериозен...

 • 23.05.18 11:28#1Mili345Mili345НовакРегистрация: 01.05.18Град: СофияОтговори: 2Проблемът ми е сериозен...Здравейте на всички ! Проблемът ми е голям. Внимавайте какво си пожелавате, защото се сбъдва. При мен стана !
  Разведена жена с дъщеря съм. Мечтаех за МЪЖ ,който не ме гледа като сексуален обект,защото всички мислят само за това.Исках човек,който не изпитва нужда от секс често.И...какво ми се падна!? С приятелят ми сме заедно от пет месеца.Първият месец ок, веднъж .все пак е рано...Вече и вторият месец веднъж.. . Какво се случва по дяволите. После разбрах, че нещо си му има. Значи... Уж здрав,прав, с ерекцията никога не е имал проблем...но не желае секс. Отворен е много към хората. Всички си мислят, че е супер сексуален, защото винаги и навсякъде са го виждали със жени.

  Ще го опиша- ерекция ОК, бяга като опарен от целувки, не обича... И милувките са табу.. Лежа до него и заспива, или каже: Хайде идвай отгоре. Мързи го и секса не му доставя удоволствие. Няма целувки, няма любовна игра. За пет месеца е свършвал само два пъти.

  Казва,че се заяждам, когато искам обяснение защо не обича секса. И че го натоварвам.
  Кой го е осакатил?? Бившата му жена му е кръшкала. Разбира се защо. Бившата му приятелка също се е оплаквала от липса на секс.

  Защо не говори на тази тема? Защо го хваща ток от целувки? Защо се прави,че всичко е наред и проблем няма? Защо не изпитва удоволствие? Защо темата му е срамна ?? Все пак е 45г.мъж.
  Аз ще го приема,ако зная защо .Но той не дава дума да се Каже.

  И само пести време, отлага секса. Притеснява го, че не свършва. Но и не желае да свърши...не желае секс. Само мога да гадая..

  Как бихте постъпили? Ценя го, обичам го, И той мен много ме обича. Всеки ден се виждаме. Вижда бъдещето ни заедно. Грижи се за мен. Но...озадачена съм що за откачалка е.
  ОтговорОтговор с цитат
 • 07.06.18 05:13#2Антония Р.Антония Р.ДжедайРегистрация: Град: -Отговори: 18от: Проблемът ми е сериозен...Щом има ерекция, означава, че проблемът не е физиологичен, а е заради психиката му и травма от миналото. Хубаво е, че говорите открито за проблема. Може и да му е неприятно, но сексът е сред основните човешки нужди и това, че се въздържа, създава проблеми и на теб, и на него. Плюс това, че не решава проблемът, който го тормози, а го подхранва още повече. Посъветвай го да се консултира с терапевт, ако иска до себе си вярна жена до себе си.ОтговорОтговор с цитат
 • 07.06.18 10:49#3Mili345Mili345НовакРегистрация: 01.05.18Град: СофияОтговори: 2от: Проблемът ми е сериозен...Благодаря ви. На тази тема не желае разговор.Ходих при радиенестезист...може да не е правилно написано...Каза,че има магия.Ще я разваля...Няма такса...Колкото му се остави.Ще видим.ОтговорОтговор с цитат
 • 21.06.18 10:00#4Mili345Mili345НовакРегистрация: 01.05.18Град: СофияОтговори: 2от: Проблемът ми е сериозен...Та този човек развали някакво негативно влияние.На мен ми лея куршум .
  Та.. .. приятеля ми прави всичко за мен...ама всичко...но, секса нещо доста го притеснява.Аз вече си мълча, не повдигам темата.Но виждам,че лежа до него и не му пука..не се възбужда.От начало на връзката сме...Шест месеца....
  ОтговорОтговор с цитат
 • 20.04.24 02:36#5Потребител#336281Потребител#336281НовакРегистрация: 13.01.24Град: -Отговори: 2от: Проблемът ми е сериозен...Моят съвет е радикален,да си потърсиш мъж с който да си щастлива.В момента съм в подобна ситуация и по мое мнение някой мъже просто не стават в секса !Не ги бива и това е реалността! Сега ,сигурно ще позная че ти казва неща от сорта,че той не е машина и че му е каша в главата.Те точно такива мъжкари , както го описваш са гола вода в леглото.А ,ти имаш собствени нужди....ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest