Лятото е - време за авантюри

Лятото е - време за авантюри
Снимка: ezine.bg
Тъй като е лято, мириса във въздуха носи сякаш постоянен намек за нещо щуро, отпускарско и събудило се от зимната летаргията. И тъй като е лято, сексът става постоянна тема в главите на повечето от нас.

Това всъщност е чудесно – хората се стараят да са по-секси, девойките са разсъблечени, младежите се контят повече. Аз например през лятото се чувствам различно. Вие не сте ли така ? Всичко е по-колоритно, по-силно и усещанията са по-завладяващи.

Ако моето момче не работеше толкова много, щях постоянно да го дърпам към спалната, по статистика 57 процента от жените на възраст между 15 и 49 години правят секс поне веднъж седмично.

Ле ле, това е кошмарна мисъл, особено ако имаш постоянен партньор. Абе постоянен, постоянен, но женените май нещо изтрещяват. 12 процента от семейните мъже твърдят, че спят сами.

Е, това е кофти положение. За какво е цялата битка – на края да си ползваш само дивана в хола. А може би не се справят с нещата и отчаяната съпруга ги праща там да си излежават наказанието, все пак близо 5% от 40-годишните мъже и 15-25% от 65-годишните имат проблеми с ерекцията.

Лошо! Но от друга страна и ние трябва да сме по съчувствени сигурно. Аз обожавам секса, но ако приятеля ми има проблем, сигурно ще го подкрепям. Може би няма да го екстрадирам от общото ни ложе и ще бъда старателна в желанието си да му помогна.

Старателна, старателна колко да съм старателна, като се има предвид, че като цяло 92% от жените издават стенания без те да бъдат следствие от удоволствие, а израз на желанието им да зарадват любимия си. Пък ако падне и едно напъване, има да си стена и мъцам, дори когато е заспал.

Но тук пък стигаме до така изтърканата тема за симулирането на оргазъм. Стига бе, момичета - за какво трябва да се правим, че ни е хубаво, като така и той се въвежда в заблуждение и забрави да приложи друга техника, поза или повече старание като си мисли, че така си ни е хубаво.

Много е тъпо това, обаче 19% от жените успяват да достигнат до оргазъм с партньора си в първата година от връзката им, а по-забавното е, че 9% от дамите достигат до върховата точна на удоволствие с мъжа си по време на секс едва на 10-тата година. Хахахахаха представете си, десет години сценки и театри и ако не влезеш в тези 9% .

Егати организацията! А при момченцата – щастливци, 75% винаги успяват да достигнат до оргазъм. Е, има драми и при тях явно по някога, защото статистиката сочи, че 52% от мъжете са симулирали оргазъм, дори и веднъж в живота си. Е, това вече е голям смях. Миличките.

А къде отидоха мачовците от порно филмите /не се правете, че не гледате такива/, които всичко си правят като по учебник. Какво стана със супер сексуалните и надарени мъже, които не симулират като момиченца, е в реалния живот сме и за разлика от порно филмите, средно пенисът е 20 до 30 см. /не ме бройте, аз съм щастливка, ако ме разбирате /.

Обаче има и надежда - индианецът Пагали Бабу успява да постави върху члена си във възбудено състояние 10 тухли. Престояли са там десетина секунди, а самия Бабу има самочувствието на човека с най-голям пенис в цял свят. Странно, да не ти се случва да попаднеш в групов секс с няколко такива, мисля, че думата определяща чувствата и физиката в този момент май няма да е „забавно”.

28 % от мъжете и почти наполовина - 13% от жените са участвали в групов секс поне веднъж. Но хора всякакви, идеи, желания и възможности също всякакви, а освен това и болести всякакви - поне 50% от сексуално активните мъже и жени са имали генитални проблеми(HPV) през някоя част от живота си.

В 90% от случаите имунната система се е преборвала за близо 2 години, за да не се стигне до раково заболяване.

Ами това е – малко статистика и малко смешки. Лято е, забавлявайте се и умната, ей.

Източни:http://noangelswithoutwings.blogspot.com/
Ezine.bg, svejo.net, teenproblem.bg

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена Младенова
Вече е есен, няма опасност :)
0
0
Чопър
Чопър
16.07.2011 13:21
А много секс води до бременност, памперси, безсънни нощи, кърмене, правене на шишенца с млекце, кашички, дункуркане и т.н.
0
0