Напълно съм неориентиран, а нямам време

Напълно съм неориентиран, а нямам време
Здравейте
Завършвам след 1 месец, а съм напълно неориентиран, до преди малко критикувах цялото положение за хората в една тема, но и аз не съм китка за мирисане . Не знам какво ще уча, не знам какво ще правя след като завърша. . . имах лоши пороци, бях се запалил по хазарта, спрях го напълно, макар, че губих малко пари, си беше голям минус за мен, тъй като в момента семейството ми не разполага с много средства. А именно и това ме разколеба за да продължа обучаването си в университет.

Дори не съм сигурен дали ще си взема матурите с Много добър, а изключително много искам, но само с искане не става. . . моля ви дайте ми някакъв съвет, защото прекалено много съм се отпуснал, често вниквам в проблемите на хора, почти ми е ясен и моя проблем, но нямам никаква насока, не знам на къде да тръгна, какво да правя, имам няколко проблема които ми пречат за развитие в бъдещето.

Проблемите ми не са като на нормален човек който има да мисли нещо временно и да забрави, моето е по-сложно, макар че не обичам да изтъквам че аз съм пълен с проблеми, а другите нямат, напротив всеки си има и лесни и трудни периоди. Проблема при мен е, че имам заболяване на бъбреците, което с времето се влошава и това допълнително ме кара да мисля какво ли не.

Ако мисълта ми застане на страната на болестта, или казано на по-лесен език, ако се отчая, това ще ме довърши. За това гледам да се радвам на всеки 1 изминал ден, на всяко малко положително нещо. . . но не винаги мога. Напълно съм неориентиран на къде да поема, какво да направя и най-вече как да започна. . . отворен съм за всякакви съвети

Коментари (3)

Изпрати
Ками
Ками
26.04.2014 19:46
Да здравето е на първо място, но не се отчайвай. Щом искаш да учиш го направи - замисли се какво ти харесва най-много, какво би ти доставило удоволствие да учиш и след това да практикуваш евентуално. Сам си давай кураж, не се отчайвай, продължавай напред, мисли за хубавите неща в живота
3
0
Бети Бу
Бети Бу
26.04.2014 13:59
Това, че имаш здравословен проблем не значи, 4е трябва да спреш да се развиваш и живееш. Прави всичко онова което те прави да се чувстваш жив и те радва. Никога не спирай и не се отчайвай.Пожелавам ти здраве от все сърце!
1
0
Веска Манова
Веска Манова
20.04.2014 23:30
Винаги има изход,важното е да не се отчайваш.Приоритет е здравето при теб,хубаво е ,че се радваш на малките неща,това помага за душевното спокойктвие.Започни със стабилизиране на собственото си здраве,можеш да опиташ с бизнес, свързан със здравословни продукти.Мога да те насоча към полезни за теб продукти,които ще ти помогнат.Следващият етап е да продължиш с образованието си.
0
0
Димитър
Димитър
21.04.2014 01:08
Насочи ме,ще бъда благодарен :)
0
0

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: