Дали е временна криза или ни е време да си кажем Чао

Дали е временна криза или ни е време да си кажем Чао
Здравейте!

Чета историите и човешките драми без срам, та ето и моята. От година и нещо имам връзка с моето момче, дори живеем заедно, но от 2 месеца нещо става с него. . Преди ме засипваше с въпроси как си, що си, как мина деня ти, абе интересуваше се от мен, галеше ме, омайваше ме. .

Сега едвам си говорим, рядко се целуваме или си казваме нещо мило. Дори секс не сме правили от сума време.

Той предпочита да седи в гаражите на приятелите си, да не е вкъщи. . Каквото и да го накарам да правим, само аз и той, гледа да избяга. . Станахме вече като брат и сестра. . Бива ли така. . Това ме кара да мисля, че съм му омръзнала, подтиква ме да мисля за друг и все повече да се убеждавам, че трябва малко да се разделим.

Онзи ден му казах, че имам оферта за добре платена работа в чужбина, попитах го какво мисли и дали иска да дойде с мен, а той с такова безразличие ми каза да постъпя както реша. Дали имаме някаква временна кризичка. . Или ни е време да си кажем "Чао". . [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Андрей
Андрей
26.10.2013 12:08
Винаги виновен мъжет. Щом бяга, значи го му пилят мозъка.
0
0
Даниела Николова
Даниела Николова
26.10.2013 03:47
Трябва да поговорите.Явно,че приятеля ти с държанието си показва безразличие към теб.Според това което прочетох,мисля че края е дошъл.
0
2
nike
nike
25.10.2013 22:45
ммм по-скоро поговорете открито какво ще правите за в бъдеще и 99% съм сигурен че е по-добре да се разделите без много драма ...
4
2
Ха
Ха
25.10.2013 16:42
Направо СБОГОМ ...това е решението. След това ще има един период, в който ще започнеш да му липсваш , но това вече ще зависи от теб, дали искаш да повториш всичко отначало.Ако не те потърси значи още по добре .....търси си човек на който да му пука за тебе :)
3
2
misi frost
misi frost
25.10.2013 15:43
Всяка връзка има падения и върхове,които се редуват непрекъснато.Но нали живеем в ерата на ¨като нещо не ме кефи го хвърлям¨,та никой не се и опитва да се бори.Аз бих пробвала да му се нахвърля от вратата още преди да се е събул дори със секси бельо(или просто бельо,гола..както прецениш);изненадвай го докато е с приятели,че уж нещо спешно е станало и го дръпни в тоалетната или където е удобно да не ви гледат и му направи орална.Казват,че любовта на мъжа минавала през стомаха,но тези неща работят доста по-ефикасно при двойки.И ако след тези опити все още не те отразява...отивай да си търсиш щастието другаде. :)
1
0
й
й
25.10.2013 13:09
не знам на какви години сте, но сигурно тръпката е изчезнала
0
0
Инчето
Инчето
25.10.2013 13:06
Здравей:)моето мнение е,че не "чао" трябва да си кажете,а направо "сбогом" явно връзката ви се е изчерпала,дори и да се опитате да "закърпите" нещата нищо вече няма да е същото!Успех
1
1