Той е обсебен от мен

Той е обсебен от мен
Здравейте! Аз съм 16-годишно момиче. С едно момче сме заедно от вече 8 месеца. Той е възпитан, интелигентен, мил, джентълмен. Не ми е посягал, винаги е на разположение. . . с две думи - момче на място. Обаче е обсебен от мен. Държи да се виждаме абсолютно всеки ден, гледайки да сме заедно възможно най-много време.

В началото на връзката ни дори не излизах с приятелките си, само защото той искаше да излезем. Постоянно следи профилите ми в социалните мрежи. Държи ми сметка за почти, да не кажа абсолютно всичко. За периода, в който сме заедно, той все още дълбоко се съмнява в мен и ми няма никакво доверие, въпреки че постоянно му доказвам, че не съм способна да му изневеря или нещо подобно.

Много е ревнив. Приятно ми е с него, тъй като имаме прекрасни спомени, но на моменти ме задушава. Провеждали сме хиляди разговори относно ревността му, недоверието му, държането на сметка, но той не се разбира. . . Трябва ли да сложа края на нашата връзка?

Коментари (5)

Изпрати
kuchka88
kuchka88
30.09.2016 16:37
Ужасно е аз също имам усещането, че мой бивш ме преследва в фейсбук и незнам как да се отърва от него тази мания е опасна и стресираща но явно той не го разбира и всички тотални ревнивци отчаяно искам да избягам той ми диша във врата ,а немога да живея така обсебил е фейсбук профила ми влиза си и си прави квото иска налага ми контрол с кой да си пиша и кой да общувам ацки е плашещо е маха всички момчета който смята за заплаха явно сменя ми паролите и се държи таийнствено даже беше писал от мое име на едно момче да не се занимава с мен ,че пречел от мое име дефакто на него пречи.Писах му заплашвах го да се махне от фейса ми и доколко успях да го задъжа да не влиза но се опитва да ми ограничи достапа да споделям като ме принуждава ,че ако искам да споделям трябва да го пусна в профила си отново това да нямам лично пространство ме задушава.МИСЛЯ,ЧЕ Е БИВШИЯТ КОЙТО ЗАРЯЗАХ ПРЕДИ ГОДИНИ ЗАЩОТО ПИША МУ И НИКАВ ОТГОВОР ПИШЕХ СКРИТО НА СТЕНАТА СИ ДА ГО ПРОЧЕТЕ И ДА МИ ОТГОВОРИ ЕДВА ЛИ НЕ НО НЕ СЪЩАТА РАБОТА КАТО БИВШИЯТ И ТОВА МЕ ПОБЪРКВА НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ВЕЧЕ ОТЧАЙВАМ СЕ ТОВА СИ Е ЖИВ ТОРМОЗ.
0
0
...
...
17.09.2013 17:58
Моят съвет е веднага да го оставиш, опасен е, повярвай. От личен опит ти казвам и че след време ще ти посегне. Аз също имам такава връзка от 2 години, остави го преди да си навлечеш още проблеми.
1
3
Poliii
Poliii
15.09.2013 12:14
ха аз съм на 17 и съм в същата ситуация, с времето ще става по - зле, ще те задушава повече от сега, и на теб ще ти писне от него след време, за мен да го оставя е много трудно защото съм от почти 2 г. заедно, има и други, не е само тоѝ, но преди тях го остави, защото може да бъде и опасен, очакваѝ вс. от него, направи си подход към него, и бъди винаги нащрек.
1
2
Vessy
Vessy
15.09.2013 00:20
Напълно позна...за всяко нещо! Благодаря ти за съвета. :)
0
0
Кейти
Кейти
14.09.2013 23:53
Мога да ти дам съвет, защото съм преживявала същото. Не ти трябва да си с него. Този тип мъже, ако много ги ядосаш могат да бъдат много агресивни. Нека позная.. като излезеш с приятелки и той ти звъни по 1000 пъти за да те пита с кой си и какво правиш, както и къде си. Моето мнение е,че трябва да се оттървеш от него. Животът ти тепърва започва, ще намериш някой, който ще ти дава пълна свобода, но въпреки това ще ти дава и абсолютно силна и безвъзвратна любов. Ти си знаеш, но съм сигурна, че момчето, с което ходиш е поне на 20 и е много комплексиран. Бил е пълничък като малък или е имал някакъв проблем, защото само момче с комплекси ще те ревнува толкова и ще си те пази за себе си ! Пази се от яда му !
1
3

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: