Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Той ще я спечели преди мен

Той ще я спечели преди мен

Той ще я спечели преди мен
С 1 от най-добрите ми приятели харесваме едно и също момиче. Той преди е ходил с нея, но късаха и се събираха 5 пъти. Накрая всичко приключи, напоследък аз прекарвам доста време с нея, гушкаме се, но не повече, не знам точно какво мисли, веднъж до като се разхождахме ми каза, мисля че пак съм започнала да го харесвам, а не искам, казах и че не знам какво да направя. . . самата тя не беше много доволна от тая връзка, но той я обичаше много.

Харесвам доста това момиче, мой тип е, но не знам как ще се отнесе с мен, ако тръгна да съм по-сериозен, мисля, че ме приема просто като близко приятелче не нещо повече, а именно това ми писна да бъда-доброто приятелче. Одеве гледам въпросния приятел и е харесал всички снимки във фб, отново прехвърчат искри между тях, имам чувството, че щом 1 път я е спечелил, пак ще я спечели. Не знам дали да се боря за нещо, което едва ли е възможно да спечеля.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
the_malko_zlo
the_malko_zlo
01.03.2014 22:33
Момичето ти се е доверило.
Поговори със нея, но не я плаши :)
Карай я да се усмихва.
Така като му дойде времето ще се разкриеш и ти. :)
2
0
Боги
Боги
29.01.2014 00:22
Започва да ми се струва,че мъжете са се превърнали в '' лукови глави '' я се стегни и вземи и кажи на това момиче както имаш към нея и да се приключва ако и разрешиш да те приеме само като приятел ще ти споделя само любовните си драми и така ще си остане. Бъди мъж и вземи нещата в свои ръце !
2
0
the_malko_zlo
the_malko_zlo
01.03.2014 22:29
Няма лошо един мъж да е чувствителен! Човекът просто споделя и не е нужно да споменаваш ,,лукови глави'' Защото заради такива п**ки се затварят в себе си стават безчувствени! Пък после жените хленчат защо ги наранявали!
3
1
Приказна Феерия
Здравей :) Прочетох историята ти и не знам защо ми се наби толкова ярко в очите и съзнанието - "1 от най-добрите ми приятели". Съгласна съм с останалите, че трябва да споделиш истинските си чувства с момИчето и да й припомниш все пак, че неслучайно са се разделяли и събирали няколко пъти... Все пак не е било безпричинно. Но все пак, ако момчето е един от най-добрите ти приятели, поговори и с него и изясни разумно ситуацията. От личен опит знам, че за една раздяла са нужни двама и историята има винаги 2 страни. Ако искаш да започнеш нещо красиво, нека да е на чисто. Няма да е приятно, ако разбереш след време неща, който не са били истината, в която си вярвал. Пък и ако момчето е един от най-добрите ти приятели си заслужава да си поговорите открито "по мъжки". Желая ти успех, смелост и борбеност, които да спомогнат любовта ти да се превърне в реална и истинска връзка!
4
1
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
26.01.2014 22:47
Ами явно в този случай момичето е виновно. Какви са тия изпълнения "късане-събиране" по 100 пъти?
Като не си отваря очите и не гледа кой е до нея в трудни моменти, нека се задоволява с приятелчето ти , което като гледам, определено не знае какво иска!

Пробвай се, бъди честен с нея, тя ако е момиче на място ще те разбере, оцени, и в крайна сметка ще е с теб!
5
0
Дайяна
Дайяна
26.01.2014 20:46
Ако толкова я харесваш,се бори за нея и застани като мъж и и кажи,че ако иска да си причини отново същата трагична история с приятеля ти,да дава и да повтаря една и съща грешка още и още,но ако иска нещо ново,което не знае как ще свърши,да опита с теб!
4
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: