Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Мога ли да ползвам Тривитаминол на мигли?преди 8 годиниХубаво е и кокосово масло да се слага в корените на миглите, за да се подхранят.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Каква е разликата между приятелско отношение и ухажване?преди 8 годиниЗдравейте отново. Моят "възлюбен" си пада по друга жена, поне така каза. Очевидно наистина много лесно се бърка приятелското отношение и ухажването, за съжаление.
  • /АнонименАнонименси добави аватар. Добави и ти!преди 8 години
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Каква е разликата между приятелско отношение и ухажване?преди 8 годиниБлагодаря ви много за отговорите, може и да сте прави! Обаче наистина ми е интересно (не само за ситуацията, в която се намирам) каква е разликата между ухажване и приятелско отношение попиринцип. Как се държи един мъж, когато харесва една жена за партньор, и как се държи един мъж, когато харесва една жена за приятел? Много жени в днешно време биват объркани, заради смесените сигнали, които получават от мъжкият пол. Въпрсите ми са породени от филма "Той не си пада по теб", един наистина добър филм, който отговаря на много въпроси, задавани от нежният пол, но каквото и да си говорим балканските мъже са с различен манталитет от източноевропейските и американските.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Каква е разликата между приятелско отношение и ухажване?преди 8 годиниЗдравейте,
    Искам да задам един нормален въпрос, който ми се върти в главата от много време. Каква е разликата между "приятелското отношение" и "ухажване"? Когато мъж се интересува от всичко, с което се занимаваш и всичко, от което се интересуваш, какво е това? Ще се радвам някой мъж да ми обясни разликата. Каква е разликата, ако ситуацията е много деликатна (приятел на бивше гадже)? Благодаря!