Досега не съм имала приятел

Досега не съм имала приятел
Тази година съм 10 клас. Досега съм нямала приятел, защото тренирам и уча и нямам време, а и мисля, че за всяко нещо има време. Сегашните момиче и момчета на тази възраст са имали много приятели и са стигали до крайности.

А аз още не съм целувала момче. Притеснявам се, че когато открия точното момче и се целунем той ще почне да ми се подиграва, че съм нямала приятел. На скоро едно момче ми предложи и аз наистина го харесвах, но му отказах точно заради тази причина. Моля Ви помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
i
i
13.06.2015 19:45
moje li skaypa ti ili face ti iskam da te pitam neshto lichno.
0
1
Рила
Рила
19.10.2013 22:49
Колкото и съвети да се дават наистина си зависи от теб дали ще имаш куража да кажеш - добре няма какво да губя и ще дам всичко от себе си всичко да мине колкото се може по-хубаво.
Като съвет бих ти казал че няма значение че не си излизала с момче преди. В смисъл ти и да излезнеш с някой ти няма да има нужда да му казваш че не си си имала гадже или че не си целувала момче преди или каквото и да било. Вие и да се целунете той няма да познае че не си била с някой или че не си се целувала преди. Просто причината ти заради която не искаш да се виждаш с момчета не е добра. На тия години 10-клас да кажеме 16-17-18 годишните просто няма да те пита такива въпроси. Сега ако всичко върви добре като си в някоя връзка и става въпрос за секс може и да пита но няма гаранция че и те са го правили. Да са го правели а и и да не са го правели ти избираш дали да кажеш истината, в смисъл на теб как ти е по-удобно. И в двата случая е все тая - част от живота е. Но по принцип такива въпроси не обичам да се задават защото просто ако те харесва и обича за тях няма да има значение 100 пъти ли си го правила или 0 пъти. Много хора приказват за опит и затова винаги искат да кажат че имат повече и повече опит но всяка крайност е хубава. Ти казваш че тренираш и учиш и знаеш че колкото повече човек се занимава с дадено нещо толкова повече той се усъвършенства, това е нормално. Лошото е че медийте а пък и самото общество показва колко 'напреднали' или 'секси' са някои и ако не си като тях значи си изпаднал. Хубаво е човек да има хора на които иска да достигне успехите и те да те мотивират но не и да се стресира човек че не изглежда като тях или няма техните умения. А и тук е хубаво да си с човек който искаш да си и имате еднакви интереси в смисъл такъв някои мъже искат само бройки други искат дълги връзки. Надявам се да се забавляваш и да си намериш хубаво гадже. А и нещо ако не стане - ние мъжете сме под път и над път. Да не ти пука. Поздравявам те за това че гледаш тренировките и учението, наистина е трудно човек да върши това което трябва и в същото време да се занимава и с други работи. Затова съм слушал поговорката - не чакай да спре дъжда ами се опитвай да танцуваш и докато вали, тва значи нали да не чакаш идеални момент а да даваш всичко от себе си в ситуацията в което си. Но има и друга поговорка - бързата кучка слепи ги ражда :D та няма един 100% верен отговор тука. Аз само ти давам съвет но кой съм аз че да ме послушаш или който и да било на форума? Бъди критична към това което казваме и виж кое ти най-допада. И в живота като цяло е хубаво човек да е критичен а не да взима всичко като закон. Ей ама че дълъг отговор дадох :D Като цяло само не се притеснявай. Забавлявай се и ти желая успех. :)
0
0
gotin33
gotin33
19.10.2013 22:20
пак турски сериали
1
0
jojo
jojo
19.10.2013 22:10
не се притеснявай, ако той те обича няма да ти се подиграва, ако онова момче все още си няма приятелка ще е добре ако го поканиш на кафе и не се притеснявай има и други момичета като теб :*
0
2
alex_91
alex_91
19.10.2013 21:56
спокойно девойко няма проблем все пак ако намери6 4овека когото търси6 не6тата 6те станат
0
1
някой си
някой си
18.10.2013 19:08
аз съм момче , на 20 години и искам да ти кажа ,че момичета като теб са рядкост.. повечето от тях са се превърнали в малки ку*ви с извинение. Наистина ще бъда по-щастлив ако открия някое такова момиче , малко,плахо и неопитно , дори би ми харесало повече , защото ще е истинско :)
2
1
Анонимка
Анонимка
15.01.2014 11:08
Мерси за подкрепата и за хубавия коментар. Наистина е добре да го чуеш от момче по-голямо от теб.
0
1
татяна
татяна
15.10.2013 22:24
това съм аз
0
1
Pixie
Pixie
12.10.2013 23:06
Да ти се подиграва? Ама ти сериозно ли си го мислиш? Обади се на момчето и му кажи, че приемаш. Според теб ако не му кажеш как ще разбере, че не си имала гадже досега?
Изобщо не му казвай и точка! Радвай се, че е харесването и взаимно.
1
0
Don'twannaknow
Don'twannaknow
12.10.2013 18:06
Не с притеснявай, че след като се целунете ще започне да ти се подиграва, ако започне (което ме съмнява) то ще е заради, това че той самия не се чувства сигурен. Целувката идва от само себе си не са ти нужни записки за да е перфектна. Колкото до "крайностите", които стигат другите момичета.... е това е нещо, за което всеки човек сам разбира кога е времето да го направи. Аз самата го направих на твоята възраст, но много мои приятелки не го направиха чак до завършването на гимназията. Най-важното е да знаеш какво искаш и да правиш всичко само ако ти го искаш, а не защото е модерно или повечето ти приятелки вече са минали по този път
0
0
MK
MK
12.10.2013 16:59
Слушай Алистар, съпортите ги разбират тези неща.
След като не искаш да се учиш с момче, което харесваш, а същевременно не искаш някой случаен, какъв точно ти е планът?
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: