Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Никога не съм имал гадже

ИванИванНовак
Никога не съм имал гадже
Привет! Дълго се колебах дали да пиша тук, в този сайт, защото смятах, че в коментарите ще са предимно бъзици, но така или иначе съм анонимен, а и много, много отчаян. Все пак тук са повече жени и мога да се надявам на много по - адекватни съвети, отколкото ако се обърна към връстниците си момчета.
На 24 години съм, от малък град в Тракия.

До тази възраст никога не съм имал връзка с момиче, сексуален контакт, дори и целувка, нито съм държал за ръце някоя. Ако до 16 - 17 годишна възраст това е обяснимо, предвид, че бях доста срамежлив, сега вече съм преодолял голяма част от границите си в общуването, но нещата не се получават. . .

Имам много жени приятелки, с някои от тях съм опитвал да поставя отношенията на друга плоскост, но уви, нито веднъж не ми се получи. . .

Не съм от красивите, ръста ми е около средния, телосложението ми е нормално, имам съвсем лек говорен проблем, изразяващ се в странното произнасяне на определени букви.

Романтик съм, пиша стихове и разказчета, харесват ги, но нищо повече. Голямо отчаяние ме обзема, когато видя в парка двойка младежи, които се държат за ръце, смеят се, целуват се и се прегръщат. . . а аз съм сам, нищожен, незабележим. . .

Трудно ми е да схвана как мъже, които имат меко казано нелицеприятно поведение към жените са толкова харесвани. . .

Дано не съм прозвучал твърде хаотично, но отчаянието ми взима връх, трудно се концентрирам. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: