Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Как да му намекна, че го харесвам

Как да му намекна, че го харесвам

Как да му намекна, че го харесвам
Здравейте! Казвам се Анджелина и съм на 14 години. В моя клас има едно момче, което се премести тази година в училището. Още като го видях го харесах. Много е красив, мил, добър е. Въобще. . . той е перфектен . По принцип съм срамежлива и затова дори приятелките ми не знаят.

Ако им кажа или ще се засмеят или ще идат и ще му кажат. Аз просто искам да ме забележи. Не съм много красива, но не съм и за изхвърляне. Големият ми проблем е, че нося очила, а знам, че повечето момчета не харесват момичета с очила. Помогнете ми, как да го накарам да ме забележи?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Галя
Галя
28.11.2013 00:02
Детенце, ти майка нямаш ли си ?????? Най -добрата ти приятелка е тя, най - добре те познава и може да ти даде добър съвет , не се притеснявай да споделяш с нея всичко, което те вълнува. И съвет: не се води по акълите не сбирщината от " психолози" и " психоаналитици" , събрана тук....
1
3
Някоя
Някоя
27.11.2013 23:56
Като за начало се сприятели с него... Виж колко ти обръща внимание на теб и колко на останалите си приятели. Бъди себе си... Опитвай се да го забавляваш. Да му е приятно с теб :)
Ако е ученолюбив, покажи му своите знания. По каквото и да било.
Учете заедно. Помагай му. Или го накарай той да ти помага.
Ако е обратното, тогава просто се стреми да си забавна с него.
И в двата случая, момчето ще иска забавление. А когато момичето е хем умно, хем забавно - тогава то е перфектно :)
6
0
dilqna
dilqna
27.11.2013 19:04
недей, по никакъв начин, аз бях тъка началото на годината с едно момче, в момента сме си приятели просто си говорете имате много повече общи теми от колкото предполагаш и се радвам, че в началото не направих нищо, защото в момента не го харесвам в онзи смисъл .. и сте в един клас, а всяко начало има своя край - замисли се
0
1
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
27.11.2013 13:00
Бъди себе си. Това, че носиш очила изобщо не е срамно и грозно. Откъде знаеш, че момчетата не харесват момичета с очила? Я стига! :) Просто се опитвай да имаш повече контакт с него, да общувате, разбери кои са допирните ви точки. На първо време си станете близки приятели. Оттам насетне ще се разбере дали и той те харесва :)
5
0
Todor
Todor
27.11.2013 12:52
Напротив,повечето мъже харесват жени с очила.Споден мен да доста "секси"
3
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: