Как да му го кажа

Как да му го кажа
Здравейте! Значи започвам от началото. От известно време харесвам едно момче, дори сега е и повече от харесване. Ние си чатим и говорим, дори понякога излизаме с общи приятели, но не съм сигурна дали той изпитва нещо към мен.

С приятелите ни играхме на предизвикателство и истина и трябваше да го целуна, аз го направих, а след играта ме помоли да си остане между нас.

На следващата игра на другия ден ( пак на същата ) го пипитах дали би ми станал гадже, а той каза може би. Исках съвет от приятелките ми, но те казаха да не му казвам и да си трая защото може и да стане нещо.

Но аз си мисля, че трябва да му кажа, защото после ще се питам защо не съм го направила. От няколко дена изгубих апетит, сънувам го и мисля само за него. Помогнете ми. Да му кажа или не ? И ако може съвет как да му кажа.

Благодаря ви, предварително ! : ))
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Стилиян Костадинов
Стилиян Костадинов
29.08.2013 22:32
Действай. Аз бях в твоята ситуация, но при мен не се получиха така нещата, както очаквах. По-добре да опиташ и да се опариш и да те боли малко, отколкото да се терзаеш цял живот. :)
0
0
яна
яна
09.11.2012 23:56
покажи му го , стига да не е глупак и да не разбира от намеци тогава му го кажи , но е странно някое момиче поо скайп или на живо да ти кажа харесвам те момчетата се плашат общувам с доста момчета просто го покажи но се дръж и дръпнато :)
0
0
Никол
Никол
14.09.2012 08:02
Ами да ти кажа и аз съм била като теб и моята приятелка ми казваше,че е по-добре да му кажеш от колкото да си мълчиш.Така,че му кажи какво изпитваш кам него!!!!
0
0
Зайо
Зайо
04.07.2012 11:56
Според мен трябва да му кажеш. Съдбата обича смелите и дори нещата да не се получат, поне ще знаеш , че си опитала, а не си бездействала.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: