Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Не знам как да му кажа или да намекна, че го харесвам

Не знам как да му кажа или да намекна, че го харесвам

Не знам как да му кажа или да намекна, че го харесвам
Здравейте! Ще звучи банално, но харесвам едно момче и мисля, че и той ме харесва. Когато сме в училище се закача с мен (в добрия смисъл), тъй като сме чин до чин в час ме занимава, за да му обърна внимание.

Проблемът е, че харесваше едно момиче от стария ми клас, а сега тя е в съседния и си мисля, че го прави, защото не познава никой, но от друга страна ни сме заедно в един клас или група още от яслата и се познаваме от детство.

Не знам как да му кажа или да намекна, че го харесвам, а и не съм сигурна дали ме харесва. Може ли съвет!
Благодаря за вниманието!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Gloria
Gloria
21.07.2015 10:30
и аз харесвах така едно момче хаха и в края на деня когато си тръгнахме от даскало се обърнах към него и го целунах след това избях и той ми звънеше после постояно :Д такаче спорен мен го целуни и бягай обаче не му вдигай веднага ако ти звъне :Д
11
0
Габи
Габи
13.06.2015 01:52
Играйте на предизвикателства с приятели и когато ти предизвикваш предизвикай него да избере кой да целу е теб или някое друго момиче ако избере теб не се вълнувай така ще се разкриеш
След това след училище го покани да се разходите някъде и хо попитай как се е чувствал когато те е целунал
Надявам се да съм помогнала;);):)
12
0
anonimys
anonimys
07.11.2014 17:24
аз му показах,че го харесвам като го гледах доста често и чаках погледите ни да се засечат ...но внимавай да не прекалиш,защото момчето което харесвам за малко да си помисли че съм луда... ;)....накрая му го казах....и той нищо не прави ....явно не ме харесва ...дано да съм помогнала :)
5
3
maria ivanova
maria ivanova
22.11.2013 02:44
Виж сега, целуни го и изчезни в сумрака. Нека се чуди какво е станало. той сам ще дойде ... някога
12
6
تتيهياسخاسر
تتيهياسخاسر
13.08.2015 14:34
И аз харесвам едно момче но то май харесва друго но често се закачаме и играем футбол.Дали ме харесва?
4
1
Krisi
Krisi
07.10.2013 23:30
Кажи му какво чувстваш направо. Няма смисъл да гадаеш, да овърташ, да се чудиш и т.н. Избери момент, в който си само с него, и му признай. Кажи му как се чувстваш, и какво ти е отвътре.
След като имаш подозрения, че може би и той те харесва, още по-добре. Ако е така, ще ти отвърне. Ако ли не, продължаваш напред и това е...
9
2
Весела
Весела
29.09.2013 21:05
Не знам на колко си години, но очевидно не си по - голяма от 7 клас. Съвета, който мога да ти дам като скоро минала този период е да му пишеш по фейсбук, известно време и няма как той да не се издаде по някакъв начин, че им чувства към теб. А и когато не е лице в лице би се осмелил да признае. Или ти в случая. Ако има аск.фм може да го попиташ и там анонимна, дали има момиче което харесва, ако е да попитай за неговото име или къде учи, нещо което да ти подскаже, че си ти или не си. И другия вариант е направо да му кажеш какво чувстваш, покани го на кино, кафе или някъде където да сте само двамата и си поговорете. Успех!
9
0

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 11
52
45
34
20
10
Дай твоята оценка: