Ezine.bg»Статии»Красота»Мигли и Вежди»Топ 5 масла за дълги мигли

Топ 5 масла за дълги мигли

Дълги мигли

Естествените масла се използват още от древни време за различни разкрасителни процедури. Днес те също продължават да се славят с изключително популярност в света на красотата.

Тези масла са богати на витамини, хранителни вещества, антиоксиданти и всички основни компоненти като витамини от група В, витамин С, цинк, витамин Е и мастни киселини.

Доказано е, че някои етерични масла са много по-ефективни за по-бързия растеж на миглите, в сравнение с други.

Запознайте се с 5-те най-добри масла за дълги мигли, които ще ви донесат прекрасни резултати почти веднага. Хубаво е да се прилагат всяка вечер за по-продължителен период от време.

Рициново масло

Рициновото масло може би е едно от най-популярните етерични масла, използвано за мигновен растеж на миглите. От витамин Е до протеин и есенциални мастни киселини, рициновото масло съдържа множество полезни витамини и минерали. Редовната му употреба ще доведе до по-блестящи, пълни и дълги мигли само за няколко седмици.

Кокосово масло

Кокосовото масло прави миглите дълги

Кокосовото масло съдържа овлажняващи естествени мастни киселини, здравословни наситени мазнини, антиоксиданти и широка гама от полезни растителни витаминни източници. То може да направи чудеса с вашите миглите. Последователното му приложение води до по-меки, по-дълги, по-обемни мигли, които не се слепват или падат.

Масло от жожоба

Това силно овлажняващо масло има невероятни регенериращи свойства, които ще преобразят миглите ви за нула време. Маслото от жожоба е натурално масло, което осигурява перфектен баланс между борбата срещу загубата на мигли и правилната хидратация. Маслото не е мазно, лесно се абсорбира и има полезни противовъзпалителни свойства.

Масло от авокадо

Масло от авокадо за дълги мигли

Не е изненада за никого, че маслото от авокадо предлага невероятни ползи, когато се прилага редовно. То е богатно на мононенаситени мастни киселини, както и на много други витамини и минерали, които ще покрият миглите ви с подхранващи съставки. Редовното му използване ще доведе до подобряване на тяхното качество с времето.

Арганово масло

Това масло има високо съдържание на витамин A, антиоксиданти и мастни киселини. То наистина може да направи магия с миглите ви. Резултатите ще станат видими за краткия период от две до четири седмици, ако го използвате ежедневно.

Виж кои са храните за дълги мигли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest