Мигли и Вежди

Мигли и Вежди

Мигли и вежди, практични съвети за миглите и веждите на модерната жена. Тайната на красивите мигли и вежди.
Топ 5 масла за дълги миглиТоп 5 масла за дълги миглиЕстествените масла се използват още от древни време за различни разкрасителни процедури. Днес те също продължават да се славят с изключително популярност в света на красотата. Вижте с кои масла ще се радвате на дълги и обемни мигли!
Домашни хитринки за гъсти миглиДомашни хитринки за гъсти миглиНяма жена, която да не иска да има гъсти и дълги мигли. Вижте най-ефективните домашни хитринки за гъсти мигли.
Правилна грижа за миглите ти! Важно еПравилна грижа за миглите ти! Важно еВсяка жена може да има красиви мигли и драматичен поглед. Достатъчно е да спазва някои малки правила. Вижте какви грижи трябва да полагате за красиви мигли.
Как да подхраните миглите си в дълбочина?Как да подхраните миглите си в дълбочина?Миглите са много по-важни, отколкото си мислите. Те предпазват очите, като държат прашинките надалеч. Освен това правят погледа много изразителен. Как да подхраните миглите си в дълбочина?
Как да подхранваме миглите?Как да подхранваме миглите?Коя жена не мечтае за красиви, плътни и дълги мигли? Вижте как да подхранваме миглите?
Правилната грижа за хубави и дълги миглиПравилната грижа за хубави и дълги миглиАко не сте благословени с дълги, дебели, секси мигли, тогава трябва задължително да прочетете тази статия. В нея ще ви издадем 7 лесни стъпки, за да ви помогнем да се грижите правилно за вашите мигли.
Основни правила за хубави и дълги миглиОсновни правила за хубави и дълги миглиЕстествено гъстите мигли за някои хора са даденост. Но при други те са по-скоро следствие от редовни и старателни грижи. Вижте няколко важни съвета за правилната грижа за хубави и дълги мигли.
Изпитани процедури за гъсти веждиИзпитани процедури за гъсти веждиКато една от най-важните части на лицето, веждите трябва винаги да изглеждат добре. Вижте изпитани процедури за гъсти вежди!
Следвайте тези стъпки за правилно нанасяне на спиралаСледвайте тези стъпки за правилно нанасяне на спирала
19 Септ.
Антония Р.
Спиралата е сред най-любимите продукти на всяка жена и дори да не сте фенове на гримовете, не може да я подминете. Но за да ви стои добре, трябва да знаете как да я нанасяте правилно.
Съвети за оформяне и изрисуване на веждитеСъвети за оформяне и изрисуване на веждитеКакто очите са прозорците към душата на човек, така веждите са рамките на тези прозорци. Те са основно средство, чрез което изразяваме емоциите. Поради това фините промени в тяхната форма и цвят могат драстично да повлияят на външния вид.