Мигли и Вежди

Мигли и Вежди

Мигли и вежди, практични съвети за миглите и веждите на модерната жена. Тайната на красивите мигли и вежди.
Съвети за по-дълги и обемни миглиСъвети за по-дълги и обемни миглиДългите и обемни мигли са всепризнат символ на женската красота. Има начини, чрез които можеш да направиш миглите си дълги и обемни, и то в домашни условия. Виж нашите съвети за обемни мигли
Спирала на зиг-заг за кукленски миглиСпирала на зиг-заг за кукленски мигли
30 Юли
Жана Г.
Как да нанасяте спералата на очите, за да постигнете перфектни дълги ресници. Зиг-заг движенията правят миглите по-плътни. Колко често да сменяме спиралата за очи.
Грешки в грижата за веждите, които ви състаряватГрешки в грижата за веждите, които ви състаряватВеждите са рамките на нашето лице, затова е наистина важно как точно ще ги оформите. Понякога в прекалената си грижа за лицето си обаче допускаме груби грешки спрямо веждите си и те ни карат да изглеждаме по-стари.
Топ 5 масла за дълги миглиТоп 5 масла за дълги миглиЕстествените масла се използват още от древни време за различни разкрасителни процедури. Днес те също продължават да се славят с изключително популярност в света на красотата. Вижте с кои масла ще се радвате на дълги и обемни мигли!
Домашни хитринки за гъсти миглиДомашни хитринки за гъсти миглиНяма жена, която да не иска да има гъсти и дълги мигли. Вижте най-ефективните домашни хитринки за гъсти мигли.
Правилна грижа за миглите ти! Важно еПравилна грижа за миглите ти! Важно еВсяка жена може да има красиви мигли и драматичен поглед. Достатъчно е да спазва някои малки правила. Вижте какви грижи трябва да полагате за красиви мигли.
Как да подхранваме миглите?Как да подхранваме миглите?Коя жена не мечтае за красиви, плътни и дълги мигли? Вижте как да подхранваме миглите?
Правилната грижа за хубави и дълги миглиПравилната грижа за хубави и дълги миглиАко не сте благословени с дълги, дебели, секси мигли, тогава трябва задължително да прочетете тази статия. В нея ще ви издадем 7 лесни стъпки, за да ви помогнем да се грижите правилно за вашите мигли.
Основни правила за хубави и дълги миглиОсновни правила за хубави и дълги миглиЕстествено гъстите мигли за някои хора са даденост. Но при други те са по-скоро следствие от редовни и старателни грижи. Вижте няколко важни съвета за правилната грижа за хубави и дълги мигли.
Изпитани процедури за гъсти веждиИзпитани процедури за гъсти веждиКато една от най-важните части на лицето, веждите трябва винаги да изглеждат добре. Вижте изпитани процедури за гъсти вежди!