ezine.bg»Статии»Красота»Мигли и Вежди
Мигли и Вежди

Мигли и Вежди

Мигли и вежди, практични съвети за миглите и веждите на модерната жена. Тайната на красивите мигли и вежди .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ламиниране на миглите - всичко за процедуратаЛаминиране на миглите - всичко за процедуратаЛаминиране на миглите. Как се прави ламиниране на миглите? Ламиниране и боядисване на мигли. Как се поддържат ламинираните мигли? През колко време се ламинират миглите? Колко издържа ефектът от ламинирането на мигли?
Диета за дълги миглиДиета за дълги миглиИма храни, които могат да ни помогнат в желанието да имаме наистина дълги и красиви мигли. Ето кои храни трябва да включите във вашата диета за дълги мигли.
Как да подхраните миглите си в дълбочина?Как да подхраните миглите си в дълбочина?Миглите са много по-важни, отколкото си мислите. Те предпазват очите, като държат прашинките надалеч. Освен това правят погледа много изразителен. Как да подхраните миглите си в дълбочина?
Съвети за по-дълги и обемни миглиСъвети за по-дълги и обемни миглиДългите и обемни мигли са всепризнат символ на женската красота. Има начини, чрез които можеш да направиш миглите си дълги и обемни, и то в домашни условия. Виж нашите съвети за обемни мигли
Спирала на зиг-заг за кукленски миглиСпирала на зиг-заг за кукленски мигли
30 Юли
Жана Г.
Как да нанасяте спералата на очите, за да постигнете перфектни дълги ресници. Зиг-заг движенията правят миглите по-плътни. Колко често да сменяме спиралата за очи.
Грешки в грижата за веждите, които ви състаряватГрешки в грижата за веждите, които ви състаряватВеждите са рамките на нашето лице, затова е наистина важно как точно ще ги оформите. Понякога в прекалената си грижа за лицето си обаче допускаме груби грешки спрямо веждите си и те ни карат да изглеждаме по-стари.
Топ 5 масла за дълги миглиТоп 5 масла за дълги миглиЕстествените масла се използват още от древни време за различни разкрасителни процедури. Днес те също продължават да се славят с изключително популярност в света на красотата. Вижте с кои масла ще се радвате на дълги и обемни мигли!
Домашни хитринки за гъсти миглиДомашни хитринки за гъсти миглиНяма жена, която да не иска да има гъсти и дълги мигли. Вижте най-ефективните домашни хитринки за гъсти мигли.
Правилна грижа за миглите ти! Важно еПравилна грижа за миглите ти! Важно еВсяка жена може да има красиви мигли и драматичен поглед. Достатъчно е да спазва някои малки правила. Вижте какви грижи трябва да полагате за красиви мигли.
Как да подхранваме миглите?Как да подхранваме миглите?Коя жена не мечтае за красиви, плътни и дълги мигли? Вижте как да подхранваме миглите?