Красота

Красота

Онлайн журнал за красота. Статии и материали за красотата на модерната българска жена.
Как да постигнете перфектно нанесеното червилоКак да постигнете перфектно нанесеното червилоКак да постигнете перфектно нанесеното червило - ето някои трикове, които ще ви бъдат полезни. Правилно нанасяне на червило. Подходящи нюанси червило според вашата кожа.
Боядисана коса: 4 цвята, 4 проблема!Боядисана коса: 4 цвята, 4 проблема!Боядисаната коса идва със своите трудности. Блондинките са секси, брюнетките са изискани, а червенокосите - чувствени. Рождените цветове на гривата ни се считат за тривиални и поради тази причина много жени избират да се боядисат. Но какви проблеми крие б
Искате сочни устни без операции? Изпробвайте този масажИскате сочни устни без операции? Изпробвайте този масажИскате сочни устни без операции? Изпробвайте този масаж. Гуа Ша ще ви преобрази мигновено. Ето как да уголемите устните си без операции.
Как да си направим скраб за устни с кокосово маслоКак да си направим скраб за устни с кокосово маслоСкраб за устни ви трябва през зимните месеци, когато кожата става по-суха. Как да приготвим скраб за устни с кокосово масло?
Навици за красота, които да си присвоите незабавноНавици за красота, които да си присвоите незабавноКрасотата се дължи на много повече от просто добрата генетика.  Всъщност голяма част от него се свежда до възприемането на добри навици, като например пиене на чаша вода или религиозно следване на многостепенна система за грижа за кожата.  
Как да направим кожата си свежа и здрава?Как да направим кожата си свежа и здрава?Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и за разлика от останалите, тя е видима и изложена на всякакви външни влияние. Ежедневно кожата попива десетки микроби и мръсотия, а това няма как да не я остави незасегната.
Домашни маски за устниДомашни маски за устниНа пазара отдавна се предлагат много и различни видове маски за устни, които обещават незабавни резултати, но ако искате да си спестите малко пари, не е никак трудно да си ги приготвите сами вкъщи.
Какво трябва да знаем за измиващото олио за лицеКакво трябва да знаем за измиващото олио за лицеИзмиването на лицето с олио е икономичен, натурален, балансиран и много ефективен начин да се погрижите за кожата си и да забравите за пъпките, черните точки, сухотата, връщайки сияйния вид на вашата кожа. Защо измиващото олио за лице е толкова полезн
Връзка между кето диетата и здравето на зъбите ниВръзка между кето диетата и здравето на зъбите ниВсеобщо известна истина е, че захарите вредят на зъбите поради различните химични реакции, които протичат при съприкосновението им с бактериите в устната кухина. Връзката между кето диетата и здравето на зъбите ни
Какви прически ще са модерни през пролет 2020?Какви прически ще са модерни през пролет 2020?Тенденциите в прическите за пролетта на 2020 година представляват такова връщане в десетилетията назад, където се търси вдъхновение за съвременния стил. Прическата боб отново е в центъра на вниманието.