ezine.bg»Статии»Красота
Красота

Красота

Онлайн журнал за красота . Статии и материали за красотата на модерната българска жена.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Грижа за кожата през есентаГрижа за кожата през есента
30 Септ.
Admin
През октомври кожата започва да страда от промените на температурата и от вятъра. Сутрин нанасяйте мазен крем, преди да излезете навън.
Домашни маски за коса с есенни плодовеДомашни маски за коса с есенни плодовеЕсента е сезонът, в който капят листата от дърветата, но също така усилено капе е косата. На преден план през този сезон излиза борбата с падащата коса. Домашни маски за коса с есенни плодове:
Важни препоръки в есенната грижа за кожатаВажни препоръки в есенната грижа за кожатаТрябва да сте особено внимателни с разкрасителните процедури и продуктите, които ползвате в студените дни. Ето някои важни препоръчки в есенната грижа за кожата от дерматолози.
Масла против цъфтеж на косатаМасла против цъфтеж на косатаЦъфтенето на косата е сред най-често срещаните проблеми, с които мнозина се сблъскват. Цъфтящите краища са неприятно явление. Масла против цъфтеж на косата.
Тези есенни цветове за коса са винаги на модаТези есенни цветове за коса са винаги на модаИмате ли запазен час за фризьор скоро? Искате ли да опитате нещо с косата си, което е в унисон със смяната на сезона? Тогава можете да си изберете нова прическа, вдъхновена от модерните есенни цветове за коса.
Маски за лице с типични есенни продуктиМаски за лице с типични есенни продукти
22 Септ.
Антония Р.
Тиква, грозде, дюля и сини сливи са типичните продукти за есенния сезон. Освен че са вкусни, те са и много полезни за лицето и от тях можем да си направим лесни домашни маски.
Есен в косата – или за кичурите в топли цветовеЕсен в косата – или за кичурите в топли цветовеЕсента отдавна не е само сезон – тя стана част от модата, от бижутата, дори и от косата. Можем да разчупим вида си само с няколко кичура в топли нюанси, а освен, че ще изглеждаме добре, ще бъдем и абсолютно актуални.
Идеи за есенен маникюрИдеи за есенен маникюрИдеи за есенен маникюр. Модерен есенен маникюр. Как да декорираме ноктите си за есента? Красиви идеи за маникюр за есента.
Маска с джинджифил, мед и зехтин за уникална косаМаска с джинджифил, мед и зехтин за уникална косаЗа да изпълните рецептата за маска за уникална коса, са ви необходими само мед, зехтин, корен джинджифил и около 15 мин, за да можете да смесите съставките ѝ. Лесна маска за красива коса.
Защо се омазнява косата?Защо се омазнява косата?Блестящата и подхранена коса е задължителен елемент от прилежната и красива визия на всеки човек. Защо се омазнява косата?