Красота

Красота

Онлайн журнал за красота. Статии и материали за красотата на модерната българска жена.
Най-добрите лимонови маски за лицеНай-добрите лимонови маски за лицеКои са най-добрите маски за лице с лимони? Лимоновите маски за лице вършат чудеса. Ето как да се разкрасите с лимонови маски за лице.
Домашни маски за лице с ракияДомашни маски за лице с ракияЖените винаги искат да изглеждат красиво и стилно, като в това няма нищо лошо. В борбата с бръчките и кожните несъвършенства на помощ идват домашните маски за лице. Маските за лице с ракия вършат чудеса.
Масла против цъфтящи краищаМасла против цъфтящи краищаЦъфтящите краища са един от най-често срещаните проблеми, с които жените се сблъскват. Има много външни, но и вътрешни фактори, които влияят върху здравината на косата ви. Масла против цъфтящи краища:
Ползи от кардамоновото масло за кожатаПолзи от кардамоновото масло за кожатаЕфирното масло от кардамон се използва вече повече от 3000 години в медицината, но и в козметиката, поради неговите множество ползи за организма ни. Ползи от кардамоновото масло за кожата:
Ето кои са най-добрите картофени маски за лицеЕто кои са най-добрите картофени маски за лицеКартофите могат да бъдат ценен източник за красива и млада кожа. Кои са най-добрите домашни маски за лице с картофи? Картофените маски за лице вършат чудеса с кожата.
Идеи за бляскав маникюр с брокатИдеи за бляскав маникюр с брокатКрасивият маникюр е по-впечатляващ, когато в него има блясък, защото го прави завършен и изящен Маникюрът с брокат е оригинален начин да се внесе акцент в ноктите. Ето идеи за бляскав маникюр с брокат.
Свинска мас - тайното оръжие за млада и красива кожаСвинска мас - тайното оръжие за млада и красива кожаСвинската мас е натурален продукт, използван от хилядолетия, но днес е загубила популярността си. Свинска мас е тайното оръжие за млада и красива кожа.
Какъв маникюр ще е модерен през 2021 година?Какъв маникюр ще е модерен през 2021 година?Феновете на красивите и добре поддържани нокти ще бъдат зарадвани през 2021 година с нови идеи и решения в оформянето на ноктите. Какъв маникюр ще е модерен през 2021 година?
Грижа за косата в студено времеГрижа за косата в студено време
17 Януари
Admin
За да върнете естествения блясък на косата си, използвайте специални средства, съдържащи витамини А, Е и В. За здрава коса можете да взимате и витаминни комплекси или добавки.
Златни правила за красива кожа в студените дниЗлатни правила за красива кожа в студените дниЗа да запазите кожата си кадифена въпреки студа през зимния период, вземете предвид нейните основни нужди. Ето ги златните правила за красива кожа в студените дни!