Красота

Красота

Онлайн журнал за красота. Статии и материали за красотата на модерната българска жена.
Как да имаме по-дълги ноктиКак да имаме по-дълги ноктиКак да си пуснаем дълги нокти за по-кратко? Техники за бърз растеж на ноктите? Как да имаме дълги нокти? Хитринки за дълги нокти.
Грижа за косата през пролеттаГрижа за косата през пролетта
10 Април
Admin
Пролетта вече гали косите с първите топли слънчеви лъчи, а косата има нужда от възстановяване след изтощаващото въздействие на студа.
Четка за почистване на лице - да или не?Четка за почистване на лице - да или не?Четка за почистване на лице - да или не? Ползи от четките за почистване на лице. Мнения за четките за почистване на лице.
Тенденции в маникюра тази пролет (ГАЛЕРИЯ)Тенденции в маникюра тази пролет (ГАЛЕРИЯ)Вижте в галерията ни няколко предложения за пролетен маникюр, с които ще сте актуални не само по време на Великденските празници, но и до края на пролетта.
5 удивителни начина за разкрасяване с шампанско5 удивителни начина за разкрасяване с шампанскоШампанското вероятно е една от най-изисканите алкохолни напитки, която у нас се сервира предимно по празнични поводи. 5 удивителни начина за разкрасяване с шампанско.
5 начина да разкрасим косата с кокосово масло5 начина да разкрасим косата с кокосово маслоКокосовото масло върши чудеса за кожата и косата. То има многобройни ползи и е пръв приятел на всяка жена. Неговите ползи откриваме и в стари книги, така че употребата му при разкрасяването съвсем не е новост.
Подмладяващи маски за лице с нарПодмладяващи маски за лице с нарМаски за лице с нар. Подмладяващи маски за лице. Домашни маски за лице. Подмладяващи домашни маски за лице с нар. Разкрасяване с нар в домашни условия.
Подмладяващи маски за лице с дюлиПодмладяващи маски за лице с дюлиДюлята, погълналa енергията на слънцето и силата на земята, е богата на много полезни вещества и витамини, необходими за нашето общо здравословно състояние и също идеални за здравето на нашата кожа.
Какъв крем за шия и деколте да изберем?Какъв крем за шия и деколте да изберем?Пренебрегването на кожата на шията и деколтето е сред най-честите грешки в грижата за красотата. Докато прекарваме време и усилия, гледайки лицето си, най-пренебрегваната е шията. Какъв крем за шия и деколте за изберем.
В какъв ред да нанасяме бялата козметика за лицеВ какъв ред да нанасяме бялата козметика за лицеПреди да търсим отговор на въпроса има ли значение в какъв ред ползваме бялата козметика, добре да дефинираме понятието. Вижте повече в следващите редове: