Красота

Красота

Онлайн журнал за красота. Статии и материали за красотата на модерната българска жена.
Как да си направим домашен репелентКак да си направим домашен репелентКак да си направим домашен репелен? Вече е сезонът на кърлежите, бълхите, комарите и всякакви други неприятни и дори опасни насекоми. Сами можем да си приготвим домашен репелент.
Масло от босилек - ползи и приложениеМасло от босилек - ползи и приложениеЕтерично масло от босилек звучи екзотично, защото повечето от нас са свикнали с друго. Има много ползи и приложения на маслото от босилек, които не са за пренебрегване.
Масло от макадамия - ползи и приложениеМасло от макадамия - ползи и приложениеМаслото от макадамия има чудесно действие и против бръчки, защото възстановява изгубената с възрастта палмитолеионова киселина. Какви са ползите и приложенията на маслото от макадамия?
Как да си направим разкрасяващ масаж за лицеКак да си направим разкрасяващ масаж за лицеМасажът на лицето е един от най-добрите начини за разкрасяване и подмладяване. Вече може да си направите разкрасяващ масаж за лице сами у дома. Ето как да се поглезите с перфектния масаж за лице.
Разкрасяване с картофен сокРазкрасяване с картофен сокКартофеният сок има чудодейни свойства, що се отнася до разкрасяването. Вижте как да разкрасите кожата и косата си с помощта на картофен сок.
Масло от камелия - ползи и приложениеМасло от камелия - ползи и приложениеВсички сме чували за красивите японски гейши, които са известни със зашеметяващия си външен вид, а една от тайните им съставки за тази изящна красота е маслото от камелия. Какви са ползите и приложенията на маслото от камелия?
Съвети за лесно обезкосмяване на ръцетеСъвети за лесно обезкосмяване на ръцетеАко преди години обезкосмяването на ръцете при мъжете и жените не е било на дневен ред, то днес много от нас отделят сериозна време за обезкосмяване на ръцете. Вижте съвети за обезкосмяване на ръцете.
Домашен тоник за лице с три съставкиДомашен тоник за лице с три съставкиГрижата за кожата никога не излиза от мода, но с всички серуми, тонери и други козметични продукти, които се предлагат навсякъде понякога е трудно да решим какво да изберем. Пригответе си този чуден домашен тоник с 3 съставки.
Правилно миене на косатаПравилно миене на косата
27 Юни
13
Admin
От това дали миете косата си правилно зависи не само добрият й външен вид, но също така и бързият й растеж. Ето как правилно да миете косата си.
Лечение на акне с естествени продуктиЛечение на акне с естествени продукти
27 Юни
Марина
Киселото мляко и краставицата, освен че са много вкусна комбинация, се оказват и подходяща такава за лечение на акне. Лечение на акне с лед също ще доведе до положителни резултати