Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Как да се заредиш с женска енергия и да привличаш мъжете

Как да се заредиш с женска енергия и да привличаш мъжете

1 от 5 Снимки

1. Глезете се


Задължително един път в седмицата глезете тялото си с маникюр, красива прическа, масаж или друго отпускащо занимание. Не е задължително да е нещо скъпо. Дори и топла вана с чаша вино и хубава музика ще ви свърши работа. Важното е да се отпуснете напълно и да си припомните, че вашето тяло е създадено за удоволствия и нежност.

Правило ли ви е впечатление как някои момичета са с впечатляваща визия, но въпреки това трудно започват връзка или не успяват да задържат дълго един мъж? А забелязвали ли сте, че има жени, които не са нищо особено на пръв поглед, но въпреки това около тях винаги има куп ухажори?

Бъдете сигурни, че не става въпрос само за късмет, но и за едно тайно оръжие, с което вторите дами разполагат. Това е така наречената женска енергия – силни вибрации, с които всяка от нас се е родила. Те действат като магнит за силния пол и го карат да тича след носителката им.

За жалост обаче, с течение на времето при някои от нас женската енергия отслабва. Изтощава се в хода на напрегнатото ежедневие. Малко по малко губим своя чар, когато не обръщаме внимание на себе си и сме се фокусирали изцяло върху работата, дома, грижата за близките си хора.

Понякога заради подобна загуба не само се лишаваме от мъжко внимание, но и здравето ни се влошава. Затова е много важно да поддържаме своята женска енергия силна. Това става с определени зареждащи занимания.

В галерията ни ще видите на какво да наблегнете, за да ви възвърнете женствеността и отново да се чувствате привлекателна в мъжките очи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати