Любопитно

Любопитно

Любопитни истории и статии. Горещи новини и любопитни факти от България и света. Любопитно от всеки ден.
Неподозирани факти за ГергьовденНеподозирани факти за ГергьовденДнес празнуваме един от най-големите празници в историята на народния календар – Гергьовден. На него честваме Св. Георги Победоносец, както и деня на храбростта на Българската армия.
Великден е, обличайте новите дрехи!Великден е, обличайте новите дрехи!Христос воскресе! Днес отбелязване Възкресение Христово! Великденски традиции и обичаи. Вижте какво се прави на Великден - народни вярвания и древни традиции. Великден е, обличайте новите дрехи!
Знаците, че един мъж е необвързанЗнаците, че един мъж е необвързанЧудите се как да разберете дали онзи красавец, на когото сте хвърлили око, е необвързан? Спокойно, има някои категорични знаци, които говорят, че той е сам и готов за нова връзка. Ето ги и тях.
Вижте кои зодии ще имат най-щастлив ВеликденВижте кои зодии ще имат най-щастлив ВеликденВеликден несъмнено ще донесе много положителни емоции на всички зодиакални знаци, но за три от тях ще е повече от незабравим.
Днес празнуваме ЦветницаДнес празнуваме Цветница
25 Април
Admin
Цветница, известна още и като Връбница, е един от най-светлите християнски празници. Той се празнува в неделята, която е преди Великден.
Отбелязваме Деня на Земята! Започни своята малка каузаОтбелязваме Деня на Земята! Започни своята малка кауза
22 Април
Антония Р.
На 22 април отбелязваме Деня на Земята, който тази 2021 г. празнува своята 51-ва годишнина. Действия срещу изменението на климата – огромното предизвикателство на нашето съвремие, е тазгодишното мото на кампанията
Необичайни места, където да срещнем голямата любовНеобичайни места, където да срещнем голямата любовЯсно ни е, че можете да се влюбите в човек, с когото работите, когото сте срещнали в някое заведение. Но кои са необичайните места, където да срещнем голямата любов.
Жените, от които си тръгват всички мъжеЖените, от които си тръгват всички мъжеИма жени, от които мъжете и тръгват. Кои са жените, от които си тръгват всички мъже? Кои са типовете жени, които мъжете мразят?
Ето кои коктейли не трябва да поръчвате на първа срещаЕто кои коктейли не трябва да поръчвате на първа срещаПодготовката за първа среща често оказва голямо напрежение, от избора на перфектния тоалет до това с каква прическа да бъдете за да направите добро първо впечатление. Ето кои коктейли не трябва да поръчвате на първа среща.
От кои мъже трябва да се пазитеОт кои мъже трябва да се пазитеМъжете не могат да бъдат сложени под общ знаменател, както и жените. Също така има мъже, които на първо четене изглеждат така, сякаш бихте искали да изкарате остатъка от живота си с тях. Но има и такива, от които трябва да стоите надалеч.