ezine.bg»Статии»Любопитно
Любопитно

Любопитно

Любопитни истории и статии. Горещи новини и любопитни факти от България и света. Любопитно от всеки ден.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Днес е Международният ден на прегръдкатаДнес е Международният ден на прегръдката
21 Януари
Антония Р.
От 1986 година 21 януари се отбелязва като Международния ден на прегръдката. В началото празникът се чествал единствено в САЩ, но след това бързо се разпространил по целия свят.
Защо Маша и Мечока влезе в рекордите на ГинесЗащо Маша и Мечока влезе в рекордите на Гинес
20 Януари
Admin
Анимационното филмче Маша и Мечока“ стана едно от петте най-гледани анимационни видеа в света за 2019 г. и дори спечели място в Книгата за рекорди на Гинес .
10 позитивни утвърждения за по-щастливо Аз10 позитивни утвърждения за по-щастливо АзПозитивното мислене е ключът към успеха. Утвържденията са овластяващи твърдения, често свързани с визуализиране на целите. Ето 10 позитивни утвърждения за по-щастливо Аз.
Какво значи, ако мъж ме гледа постоянно?Какво значи, ако мъж ме гледа постоянно?Погледът е най-същественият елемент при първи контакт с някого. Какво значи, ако мъж ме гледа постоянно?
Идеи за подарък за жена от зодия ЛъвИдеи за подарък за жена от зодия ЛъвЖената от зодия Лъв се отличава със своята увереност, магнетизъм и силно излъчване. Идеи за подарък за жена от зодия Лъв.
Ежедневни неща, които ви помагат да постигнете вътрешен мирЕжедневни неща, които ви помагат да постигнете вътрешен мирСветът около вас е наводнен от начини за намиране на вътрешен мир. Ето някои ежедневни неща, които ви помагат да постигнете вътрешен мир.
Идеи за подарък за мъж ВодолейИдеи за подарък за мъж ВодолейКакво да подарим на мъж Водолей? Какво да подарим на мъж Водолей? Оригинални идеи за подаръци на мъж.
Кажи Благодаря от сърце: Отбелязваме деня на най-красивата думаКажи Благодаря от сърце: Отбелязваме деня на най-красивата думаДнес отбелязваме международния ден на думата Благодаря. 11-ти януари в много страни е известен като International Thank You Day. Думата Благодаря е необикновена
На Ивановден кумовете да изкъпят младоженците със светена вода!На Ивановден кумовете да изкъпят младоженците със светена вода!Днес православната църква почита Ивановден. Над 371 082 са българите, които ще почерпят днес. 338 650 от тях са мъже, а 132 432 - жени.
Идеи за подарък за мъж ОвенИдеи за подарък за мъж ОвенКакво да подарим на мъж от зодия Овен? Идеи за подаръци на зодия Овен. Какъв подарък да изберем за мъж? Страхотни подаръци, които ще харесат на зодия Овен.