Мотивация

Мотивация

Мотивация и методи за мотивиране от Ezine.bg. Мотивацията за твоя успех. Съвети и статии за мотивиран живот.
Невероятната история на неграмотния учител ще ви изумиНевероятната история на неграмотния учител ще ви изумиЗапознайте се с историята на неграмотния учител, който преподава години наред, без да може да чете. Как успява да пази тайната си толкова време?
Силата на позитивното мислене и как да станете оптимист?Силата на позитивното мислене и как да станете оптимист?Положителната ви нагласа към света може да преобрази живота ви напълно. Вижте силата на позитивното мислене и как да станете оптимист. Опитайте се да се заобиколите с хора, които имат позитивно мислене
Столетниците от Лома Линда разкриват тайните на дългия животСтолетниците от Лома Линда разкриват тайните на дългия животЕдно от местата, на които има най-голяма концентрация на столетници е Лома Линда в Калифорния. Вижте съвети за дълголетие на жителите там. Тайните на дългия живот от Лома Линда.
Няколко начина да подобрите психическото си здравеНяколко начина да подобрите психическото си здравеПсихичното ни здраве в напрегнатото ни ежедневие става все по-важно. Ето как да подобрите психическото си здраве и състояние.
Бърнаут - физически и психически щети върху здравето и как да се справимБърнаут - физически и психически щети върху здравето и как да се справимБърнаут (или прегаряне) е американски термин, с който се описва крайно емоционално изтощение, вследствие физическо и психическо претоварване в работата. Как да се справим с бърнаута
Ползите от това да си сам и да нямаш връзкаПолзите от това да си сам и да нямаш връзкаОт самотата могат да се извлекат редица ползи и това че си нямаш гадже в момента, може да е най-големият ти коз на този етап от живота ти. Виж как да впрегнеш самотата в своя полза
Ефективни упражнения за по-добра концентрацияЕфективни упражнения за по-добра концентрация
18 Юни
Жана Г.
Концентрацията е трудно постижение за много хора, които не успяват да се справят с поставените за деня задачи. Лесно можете да се научите да се концентрирате.
Защо трябва да четем всеки денЗащо трябва да четем всеки ден
18 Юни
Марина
Четенето на книги разгръща способностите на мозъка. Четенето повлиява положително на взаимоотношенията ни с хората.
Съвети за по-бодро излъчване сутринСъвети за по-бодро излъчване сутринЧувствате ли се като че ли се събуждате от грешната страна на леглото . . . . всеки ден? Ето съвети как да станете по-бързо и да имате по-бодро излъчване сутрин.
Намалете стреса и презаредете батериите ето такаНамалете стреса и презаредете батериите ето така
20 Май
Дали ежедневието ви изтощава? Ако сте изправени пред ежедневно изтощение, можете да си помогнете, като предприемете някои стъпки, за да презаредите батериите и да се освободите от стреса.