Мотивация

Мотивация

Мотивация и методи за мотивиране от Ezine.bg. Мотивацията за твоя успех. Съвети и статии за мотивиран живот.
Ефективни упражнения за по-добра концентрацияЕфективни упражнения за по-добра концентрация
18 Юни
Жана Г.
Концентрацията е трудно постижение за много хора, които не успяват да се справят с поставените за деня задачи. Лесно можете да се научите да се концентрирате.
Защо трябва да четем всеки денЗащо трябва да четем всеки ден
18 Юни
Марина
Четенето на книги разгръща способностите на мозъка. Четенето повлиява положително на взаимоотношенията ни с хората.
Столетниците от Лома Линда разкриват тайните на дългия животСтолетниците от Лома Линда разкриват тайните на дългия животЕдно от местата, на които има най-голяма концентрация на столетници е Лома Линда в Калифорния. Вижте съвети за дълголетие на жителите там. Тайните на дългия живот от Лома Линда.
Съвети за по-бодро излъчване сутринСъвети за по-бодро излъчване сутринЧувствате ли се като че ли се събуждате от грешната страна на леглото . . . . всеки ден? Ето съвети как да станете по-бързо и да имате по-бодро излъчване сутрин.
Намалете стреса и презаредете батериите ето такаНамалете стреса и презаредете батериите ето така
20 Май
Дали ежедневието ви изтощава? Ако сте изправени пред ежедневно изтощение, можете да си помогнете, като предприемете някои стъпки, за да презаредите батериите и да се освободите от стреса.
Раздяла с нарцисист: Какво да очакваме?Раздяла с нарцисист: Какво да очакваме?Да си в романтична връзка с нарцистичен човек, е изключително трудно и уморително, но когато се разделиш с него, върху ти може да се разрази истинска буря. Раздялата с нарцисист винаги е трудна
Петте стадия на любовта, през които минава всяка връзкаПетте стадия на любовта, през които минава всяка връзкаПрочетете тези петте стадия на любовта, обособени от известния психолог Джед Даймънд, за да разберете, че третият стадий на любовта е само началото.
Местата, където е най-вероятно да срещнете нов партньорМестата, където е най-вероятно да срещнете нов партньорНикой не може да предскаже къде точно ще срещнете любовта на живота си или пък някой жребец , който да задоволява единствено физиологичните ви потребности. Кои са местата, където е най-вероятна среща с нов партньор
След раздялата: Как да продължа напред?След раздялата: Как да продължа напред?Съвети, които ще ви помогнат да продължите напред, след като сте преживели раздяла. Мотивирайте се, можете да преживеете раздялата. Как да продължите напред след раздяла!
Сигурни признаци, че сте в лоша компанияСигурни признаци, че сте в лоша компанияСрещаме хора в живота си всеки ден. Ние формираме групи сред тези хора, но това все още не означава, че компанията, в която се намираме, е добра за нас. По тези знаци можете да определите, че сте в лоша компания