Мотивация

Мотивация

Мотивация и методи за мотивиране от Ezine.bg. Мотивацията за твоя успех. Съвети и статии за мотивиран живот .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Искате да сте щастливи? Ето как да увеличите естествено нивата на допаминИскате да сте щастливи? Ето как да увеличите естествено нивата на допамин
20 Февр.
Нивата на допамин обикновено са добре регулирани в нервната система на човек, но има някои неща, които можете да направите, за да увеличите естествено нивата на допамина
Нестандартни предложения за Свети ВалентинНестандартни предложения за Свети Валентин
10 Февр.
На прага ни е най-романтичният празник Свети Валентин. С него идва и времето на трескавото търсене на най-подходящата идея за това как да изненадате любимия си човек.
Как да си направим вижън бордКак да си направим вижън борд
26 Януари
Преди да ви обясним подробно как да изработите вашия вижън борд, трябва първо да ви запознаем с него. Какво представлява вижън бордът? Защо трябва да правим вижън борд?
Как да станеш класна дама: 10 малки тайниКак да станеш класна дама: 10 малки тайни
21 Януари
Една стилна дама трябва да се носи така, сякаш светът е в краката ѝ. Как да станеш класна дама: 10 малки тайни.
Забавни пожелания за рожден ден на сестраЗабавни пожелания за рожден ден на сестра
15 Януари
Забавни пожелания, с които да честитите рождения ден на своята сестра. Честит рожден ден, малка сестричке! Твоят сладък външен вид няма нищо общо с твоята същност – колкото си дребна, толкова и вредна.
Как да бъдем добри лидериКак да бъдем добри лидери
14 Януари
Лидерът се създава, ако има добра основа, върху която да се изграждат нужните качества. Можем ли съзнателно да станем добри лидери. Как да бъдем добри лидери?
Новогодишните обещания, които не е невъзможно да спазитеНовогодишните обещания, които не е невъзможно да спазите
02 Януари
Голяма част от психолозите споделят, че много хора се чувстват потиснати заради новогодишните си обещания, тъй като в края на годината си казват, че не са постигнали замисленото през изминалите месеци.
Ползите от това да си сам и да нямаш връзкаПолзите от това да си сам и да нямаш връзка
27 Септ.
От самотата могат да се извлекат редица ползи и това че си нямаш гадже в момента, може да е най-големият ти коз на този етап от живота ти. Виж как да впрегнеш самотата в своя полза:
Няколко идеи за есентаНяколко идеи за есента
24 Септ.
1
Краят на лятото и началото на есента при някои хора провокират депресия. Но есента ни носи красота, на която можем да се насладим, докато времето е още топло. Няколко идеи за есента, които ще ви извадят от летаргията.
Съвети за начинаещи фотографиСъвети за начинаещи фотографи
19 Август
Предлагаме ви няколко съвета, които са особено подходящи за начинаещи фотографи. Някои от тях принадлежат на блестящия фотограф Джим Ричърдсън, който работи в National Geographic.