Мотивация

Мотивация

Мотивация и методи за мотивиране от Ezine.bg. Мотивацията за твоя успех. Съвети и статии за мотивиран живот .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо да благодарим всеки ден за всичко, което имамeЗащо да благодарим всеки ден за всичко, което имамe
21 Септ.
Психологията твърди, че словесното изразяване на благодарността се явява ласка чрез думи, която стопля душата и я успокоява. Световният ден на благодарността. Значение на благодарността
6 причини да продължиш да се бориш, когато животът ти е ад6 причини да продължиш да се бориш, когато животът ти е ад
13 Юни
Животът невинаги е лесен. Понякога пред нас се появяват големи предизвикателства. Това е напълно нормално, защото животът не е курорт, и трябва да се борим за щастието си.
Екологични навици за опазване на околната средаЕкологични навици за опазване на околната среда
05 Юни
Състоянието на околната среда е трагично и за това са виновни хората. Имаме нужда от промяна и някои екологични навици за опазване на околната среда могат да помогнат да намалим вредите, които иначе ѝ нанасяме.
Медитация - ръководство за начинаещиМедитация - ръководство за начинаещи
21 Май
Медитацията може да ви помогне да станете по-спокойни, уравновесени и мъдри. Най-важното е, че ще откриете своето вътрешно Аз и ще разкриете духовния си свят. 21 май - Световен ден на медитацията
Как да се извиня и да поискам прошка?Как да се извиня и да поискам прошка?
26 Февр.
На всеки се случва да сбърка, а след това да не може да намери сили в себе си да се извини. Така конфликтът само се задълбочава и отношенията с човека, когото сте засегнали или обидили, се влошават още повече.
Искате да сте щастливи? Ето как да увеличите естествено нивата на допаминИскате да сте щастливи? Ето как да увеличите естествено нивата на допамин
20 Февр.
Нивата на допамин обикновено са добре регулирани в нервната система на човек, но има някои неща, които можете да направите, за да увеличите естествено нивата на допамина
Нестандартни предложения за Свети ВалентинНестандартни предложения за Свети Валентин
10 Февр.
На прага ни е най-романтичният празник Свети Валентин. С него идва и времето на трескавото търсене на най-подходящата идея за това как да изненадате любимия си човек.
Как да си направим вижън бордКак да си направим вижън борд
26 Януари
Преди да ви обясним подробно как да изработите вашия вижън борд, трябва първо да ви запознаем с него. Какво представлява вижън бордът? Защо трябва да правим вижън борд?
Как да станеш класна дама: 10 малки тайниКак да станеш класна дама: 10 малки тайни
21 Януари
Една стилна дама трябва да се носи така, сякаш светът е в краката ѝ. Как да станеш класна дама: 10 малки тайни.
Забавни пожелания за рожден ден на сестраЗабавни пожелания за рожден ден на сестра
15 Януари
Забавни пожелания, с които да честитите рождения ден на своята сестра. Честит рожден ден, малка сестричке! Твоят сладък външен вид няма нищо общо с твоята същност – колкото си дребна, толкова и вредна.
Как да бъдем добри лидериКак да бъдем добри лидери
14 Януари
Лидерът се създава, ако има добра основа, върху която да се изграждат нужните качества. Можем ли съзнателно да станем добри лидери.
Новогодишните обещания, които не е невъзможно да спазитеНовогодишните обещания, които не е невъзможно да спазите
02 Януари
Голяма част от психолозите споделят, че много хора се чувстват потиснати заради новогодишните си обещания, тъй като в края на годината си казват, че не са постигнали замисленото през изминалите месеци.
Ползите от това да си сам и да нямаш връзкаПолзите от това да си сам и да нямаш връзка
27 Септ.
От самотата могат да се извлекат редица ползи и това че си нямаш гадже в момента, може да е най-големият ти коз на този етап от живота ти. Виж как да впрегнеш самотата в своя полза: